Mertimm Unicornn İlki sezeryandi hemde sekerim var devlet hastane ilki sezeryan olunca ikinciyi nirmal yapmıyor aradan da çok zaman geçmediği icin mecbur sezeryan 🤷♀️
Unicornn Mertimm Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alın da normal veya sezeryan fark etmez. Biraz daha geç ayağa kalkarsanız o kadar. Allah kolaylık versin inşallah..
Msydn6 Mertimm ha anladım canım dediğim gibi randevuları cuma günleri açılıyor bilgin olsun takip et bildirim yap kendine muhakakk o şekilde kolaylıkla alabilirsn 🤗 ben öyle alıyorum gittiğinde doktorlar konuşman daha doğru olur seni bilgilendirir ona görede kararını verirsin
Mertimm Unicornn Amin insalah kesinlikle öyle ben sezeryanda zaten korkmuyorum alahim iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi 🤲🏻
Msydn6 eomeoni Ben bugüne kadar 4-5 farklı doktora muayene oldum genel olarak hepsinden de memnun kaldım 💁🏻♀️Gittiğim doktorlar Alime Dilayda, Zeynep Nesibe ,İsmail, Adnan Şar, Demet Acar, Gizem Berfin
Mertimm eomeoni İsmail alayla Kübra ırmak çok iyi ama bir turlu denk gelmiyor randevu bulmak çok zor onlara genelde jinekolojiye bakıyorlar hep goruyieum gebeye de gelirler insallaj 🤲🏻