halitefe EbruDUNDAR-47 kaynanaya söylemek içinde erken aslında o sebeple dedim ben 12. Haftada bebeğimi kaybettiğim için daha önce 3,4 ay önce söylenmemesi gerektiğini düşünüyorum ama duyulmuş artık neyse birdahakine daha geç söylersiniz
Seymaa30 EbruDUNDAR-47 benimkide öle canım benimde 6 sene sonra oldu norml yolla olsaydı 3 ay söylemeyi düşünmüyodum çünkü içinde bişey tutamıyor ne İzmir kaldı ne Edirne nede İstanbul başta bozuldum aslında ama sonra umursamadım huyu böyle içinde bişey tutamaz🤭🤦🏻♀️😌
Seymaa30 EbruDUNDAR-47 ne güzel maşallah🥰bende pazartesi gidicem dr inş bende duyarım canım🤲🏻Günler geçmiyor 😊
halitefe EbruDUNDAR-47 Allah korusun içinizi rahat tutun olacak olan yine oluyor zaten ama insanlara açıklamasını yapmak bana zor gelmişti sadece o süreçte
CansuCY Çarşamba günü dogumum var hiç sosyal medyada paylasmadim hamile olduğuma dair bir sey😂Sürpriz olacak herkese😂😂😂😂
halitefe EbruDUNDAR-47 kalbi durdu bir anda herşey yolundaydı sonrasında test yaptırdık bende kan pıhtılaşması varmış şuan yine gebeyim kan cıvıltıcı iğne kullanıyorum ama öyle kötü bir tecrübe yaşamış olunca bu bebeği baya geç duyurduk
Buketkucuk EbruDUNDAR-47 bizde kalp atışını duyduktan sonra ilan ettik ama çok yakınlarımız biliyordu 🙈