Rabiskooo TrkcOgrtmnanne onu hiç duymadım en son geçen sene Ekim’de gitmistim ben Kapadokyaya tekrar gitmedim
elfeylul Nevşehir de yaşadığım zamanlar Kapadokya hastanesindeki Ramazan beye gidiyordum. Çok ilgili ılımlı bilgili bir doktor. Tavsiye ederim.
Ates21 Minimalist ramazan beye gidiyorum gayette bilgili ve ilgili doktor nasıl memnun kalmadılar anlamadım her gittiğimde renkli ultrason la bakar sürekli ilgilenir
Minimalist Ates21 8haftalik hamileyim hamile kalmadan önce yeliz le Gülden hanıma gittim sonrada salman beye gittim bi dahaki kontrolde ramazan beyi denicem net bi doktor bulamadım daha
Minimalist [silindi] geri çekmiş istifasını Benimde kafam karıştı istifa eden doktora gidilir mi? Ya bi kez daha ederse ortada kaliriz
[silindi] Minimalist evet yani Bi de hastası cok fazlaydı ben bile üzüldüm ne yapacak o kadar kişi diye bari bu kadar duyurmasaydı instagram dan yayın yaptı
Gulce5038 Ramazan Güngör ilgili ve bilgili bir hekim muayene haricinde de herhangi bir sorun oldugunda cevap vermekten kaçınmıyor