Duruaslan benim eşimde her konusu açıldığında inş normal doğum yaparsın o daha sağlıklıymış diyor. Sanki bu erkekler 10 kere doğum yapmış gibi böyle bilmiş bilmiş konuştuklarında çok sinir oluyorum. Her iki doğum şeklininde artı ve eksi yönleri vardır mutlaka ben öyle düşünüyorum. Normal doğum yapan arkadaşlarım kesik ve dikişi olanlar iyileşme sürecinin aynı sezeryan dikişlerinde olduğu gibi uzun sürdüğünü söylüyorlar. Ayrıca normal doğumda rahim genişlemesi, rahim sarkaması ve idrar kaçırma gibi olumsuz etkileri oluyormuş, diğer bir etkiside cinsel hayata oluyor kadın ve erkek eskisi gibi tatmin olamadığı için sonrada aldatmalar başlıyor. tabiki bunu herkes için söylemiyorum ama buda bir gerçek aldatılmayı yaşayan da bir çok kadın var çevremizde malesef. Anne olma kriterini doğum şekli belirleyemezki, 9 ay onu karnında taşıyıp ne zorluk çekenler var. Doğumdan sonra yine çoğu yük anne üzerinde oluyor uykusuz gecelerle birlikte, bu bizim bedenimiz buna biz karar vermeliyiz, kendimizi nasıl sağlıklı güvende hissedeceksek doktorla birlikte en iysini biz seçeriz zaten, rabbim herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🤗🥰😘