F-Gemi Esnesn ersağ genel temizlik kullanıyoruz bekarken annemin evinde senelerdir kullandık evlendim kendi evimdede kullanıyorum hem güzel temizliyo hem çok gğzel kokuyo herkes neyle temizlik yaptığımı soruyo🤭 Tek şişe zaten ve çok uzun süre gidiyo ismi -ersağ genel temizlik hoş kokulu-
F-Gemi kimyasal madde içermiyo sağlık açısından tercih etmiştik babam kalp hastasıydı çok şükür atlattı. senelerce teyzemler olsun annem olsun çevremde de kullananlar çok memnun bende kendi evimde kullanıyorum tavsiye ederim.
Eski9 Esnesn ABC beyaz inci çok güzel ve uzun süre kokuyor BİM’in beyaz sabunluyu da çok seviyorum 😁🙈
Esnesn merenimo aynen başka ürün kullanmış sevmiştim ama yüzey temizleyici olarak ilk olacak memnun kalirim diyede düşünüyorum,🌼
Esnesn Mom_teacher bendede şuan o var aslında bitmesini bekleyemedim çünkü baya bereketli bı sıkım yetiyor kovaya..kokulu olsun istiyorum..önce amvay ile silip üzerinden Ersağ ile bile gecebilirim 😭😭😭😄
Mom_teacher Esnesn kokulu ürünler sağlık açısından iyi değil bide çocuğunuz varmış bence gerek duymayın amway gayet yeterli
Shuled25 Esnesn henüz bebeğim doğmadı ama oda kokusu olarak farmasinin lavanta spreyi çok güzel temizlik sonrası eve sıkıyorum