istanbul3434 Esnesn bebegim henuz dogmadi ama alerjik astim hastasi oldugum icin evde kimyasal deterjan sampuan vs kullanamiyorum. Cok arastirdim, Yesil Anne piyasadaki en temiz icerikli markalardan biri yillardir onlarin organik camasir suyunu deterjanini bulasik tabletini kullaniyorum.
Zehraerdgn Esnesn en temizi sirkeli su veya beyaz sabunlu su malum cocuk oldugu icin yani en temiz organik denilenin icinde bile bir kimyasal oluyo ama illa kokudu guzel olsun bi nebze organik olsun dersen ersağ en iyisi bence ama sen sirke ve beyaz sabundan şaşma derim😊
lila321 Esnesn çocuk yok şu an ama yerlerde beyaz sabun kullanıyorum aşırı ferah bir kokusu oluyor sıvı şeklinde. Oda kokusu da chakra ocean breeze kullanıyorum çamaşırlara da sıkıyorum çok memnunum ☺️
Esnesn lila321 chakra duydum bende eczacı Selen hanım duydunuz mu bilmiyorum oda önermiş teşekür ederiiim 🌼
midekoruyucu Esnesn ben beyaz sabun kokulu olanları kullanıyorum 😅 mis gibi beyaz sabun kokuyo heryer
istanbul3434 Esnesn beyaz sabun, limon, portakal veya lavanta kokulusu var. Iclerinde parfum yok mesela portakalli alirsaniz gercek portakal esansi oluyo veya gercek beyaz sabun. O yuzden de hic keskin kokmaz boyle bahar gibi taze kokar urunleri.
pia34 Esnesn valla ben Aks kullanıyorum beyaz sabunlu, çok güzel. Bim’den alıyorum, çok kalıcı ve ferah.