Bsmlh Hayalizlerim son anda cıktı benımde onaylarken 6.99 oluyor anlamadım evet mağazada degısıyor ertesi gün ama oto koltuk arabalar degısmedı mesela bugüne uzattılar talep olunca
Elifymn Hayalizlerim ben kullanıyorum canım . Gayette memnunum hatta boyutu büyük olduğu için bi arkadaşım ortadan kes diğer alt değiştirme örtüleri gibi olsun dedi yani bi paketten 2 paket yapıyorum 😂 ki kesmeme rağmen boyutu gayet yeterli emiciliği de çok güzel
Bsmlh ssnnmmm ben Doğumdan eve gelince altıma sermıstım çok iyi yapmıssınjz alezde olsa batmasın diye
MervErdo Ay ben indirime girmeden 2 3 gün önce almıştım şimdi götürsem iade alırlar mı 😂😂 40 liraya almıştım 28e düşmüş içime oturdu 😂😂
MervErdo Bsmlh ha iyi bari içim rahatladı 😂 yoksa benimkini sadece onun için töbe mağazaya gitmeye ikna edemezdim
Hilalsny Bsmlh bende magazadan alicam. Kargo ucretiyle indirim esitleniyo zaten hem gorerek baska seylerde alirim :))
Bsmlh Hilalsny bende öyle düşündüm bıde beklemem dedım şey deepend alcaktım bıde ama e bebegın lohusa pedide çok güzelmiş onada bakıcam bebeğe bısıler alırım 26 haftadayım ama be olacağım bellı degıl
Hilalsny Bsmlh bende depend dusunuyorum aslinda. Ama bilemedim simdi kanama miktarida kisiden kisiye degisiyormus ya cok gelirse o yeterli olmayabilir diye dusunuyorum