Gizemshn Hayalizlerim cevremde kullananlar cok memnun bende bugün alacağım. Pofuduk değil de ince olanı tavsiye ettiler bana
Havva Hayalizlerim kullandım kızımda şimdi ne olur ne olmaz beşiğine seriyorum altına kaçırırsa diye gayet iyi bunda da alacağım
ssnnmmm Hayalizlerim bir paket pofuduk bir paket ince aldım hangisinden memnun kalırsam onunla devam ederim
Neslihan1903 Hayalizlerim yengem sleepyden daha iyi diyor bende ondan alacağım pufuduk mu ince mi bilmiyorum ama kalitesi güzelmiş hatta ikiye kesip kullanıyorum dedi büyükmüş baya 🤗
Hayalizlerim ssnnmmm bende ikisinden alacaktım ama 40 lı alacağım indirimdeyken o yüzden biraz fazla gelir birini seçeceğim🙂
ssnnmmm Hayalizlerim 2palet 40lı aldım ben ablamın bazen günde birkaç tane attığını gördüm tuvalet eğitimine geçen arkadaşlarım yatağa seriyorlar gece kaçırmalar oluyor diye kalan olursa öyle değerlendiririm😂
rabiaa06 İncesini kullanıyorum minik bebeğime. Çok memnunum. Dörde böldüm sadece poposunun altına gelecek şekilde gayet ekonomik ve kullanışlı oluyor ☺️
Bsmlh Bende baktım şimdi kargo ücreti cıkıyor en iyisi yarın mağazaya gidecegım ordan bakmak kargoyla arasında çok yok herseyını alıcam onuda arada alırım deneme amaçlı dedim 😍
Hayalizlerim Bsmlh indirim bugüne özel yarın 40 olacak fiyatı maalesef. Bende kargo ücreti çıkmıyor internetten ilk alışverişim ondanmı acaba?
Hilalsny Bsmlh bende magazadan alicam. Kargo ucretiyle indirim esitleniyo zaten hem gorerek baska seylerde alirim :))
Bsmlh ssnnmmm ben Doğumdan eve gelince altıma sermıstım çok iyi yapmıssınjz alezde olsa batmasın diye
Bsmlh Hayalizlerim son anda cıktı benımde onaylarken 6.99 oluyor anlamadım evet mağazada degısıyor ertesi gün ama oto koltuk arabalar degısmedı mesela bugüne uzattılar talep olunca