pia34 HilalBilgin valla biz geçen hafta gittik alıyorlar. benim eşim her muayene her ultrasonda yanımdaydı, kimse girmeyin dedi. medipol ve medical park gittiğim hastaneler.
cansugrn HilalBilgin benim yanimdaydi hatta o benden daha iyi gördü karşidan ekrana baktigi icin ben yatiyo vaziyetteym ya😊
mommy_bee Esim her zaman girdi 2 hafta arayla kontrolüm oluyor. Ama doktorumun muayene yeri tıp merkezi küçük bi yer yani. Belki o sebeple alıyordur.
mommy_bee HilalBilgin kartal dragos tıp merkez. Hastaneden daha güvenli bence. Doğumu anlasmalı oldugu iki hastanede yapıyor.
Boncukbeyinannesi HilalBilgin eşim iki gebeligimde de detaylı ultrasonda yanımdaydı. Hatta bu sefer baya koca ekrandan izledi 🤗
34_21_23 HilalBilgin ben 2 hafta önce gittim eşimde geldi yanıma ama sordum gideceğim yere eşimde girebilir mi diye, bazı yerler kabul etmiyor pandemiden dolayı
MelikeD Ben de özele gidiyorum. Eşimi normalde her muayeneye gittiğimizde alıyorlar ama bugün detaylıya gittik onda almadılar :(
Elifkzlcn Berfininannesi Paralı degil ben bakırköy sadi konuk perinatalog selen gürsoyda yaptırdım zor randevu aldim ama cok tatlı bir kadin yarim saat sürdü herseyi anlattı
htctpc HilalBilgin evet.ben daha Cumartesi gittim yaklaşık 1 saat sürdü.doktor kendi çağırdı zaten girebilirsin diye.