Hemsireanne1 HilalBilgin devlette olmuyor özel hastanedede bazı yerler oluyormuş bazı yerler olmuyormuş ben kliniği olan bi doktora gidiyorum 2 saat sürdü eşimde yanımdaydı
Doublesss Alperefet ben 2 bucuk sene önce medipolde doğum yaptim ayrıntılı ulturasonda esim yanimdaydi su an pandemiden dolayi almıyor olabilirler belkide
MS92 Alperefet @HilalBilgin Ben Çamlıca Medipol’e gidiyorum. 18 Ocak’ta yaptırdım. Eşi alıyorlar. Benim eşim görevde olduğundan annemle girdik.
NefesDeniz HilalBilgin Ben iki kere ayrıntılı ultrasona girdim ikisinde de eşim yanımdaydı. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor bu durum.
Eessrra Benimde eşimde yanımdaydı doktorun arkasında oturup izledi. Klinikti benim gittiğim yer ama almaları lazım diye düşünüyorum çünkü çok güzel duygular
mrsbiyolog Ben özel muayenehaneye gittim eşimde benimle birlikte 35 dk yanımdaydı. Doktor ikimizede hep tek tek gösterdi.
Esekoldurengunes Ben iki farklı özel klinikte detaylı ultrasona girdim, ikisinde de eşimi içeri aldılar. Ama mesela rutin kontroller için Medipole gidiyorum, orada eşimi hiç içeri almıyorlar maalesef.
gullcannn HilalBilgin Ben doktorumun onerisi ile özel bir muayenehanede yaptırdım. Orada aldılar. Zaten normalde ultrasonda da doktorum hep alıyor esimide hatta yanımda annem babam vs kim gelirse
Elifkzlcn Berfininannesi Paralı degil ben bakırköy sadi konuk perinatalog selen gürsoyda yaptırdım zor randevu aldim ama cok tatlı bir kadin yarim saat sürdü herseyi anlattı