Deniz1634 Smanrsmsk61 biz şuan 28+3 olduk kızımla ama karnım nerdeyse 4 aylık kadının karniyla eş çok ufak karnım ceketimi giyince hamile olduğum bile anlasilmio iç karnım büyük demekki diyolar
Smanrsmsk61 O kadar içim rahatladı ki kızlar Allah razı olsun valla milletin sözlerini kafama taka taka hasta olacaktım doktora gidiyorum sorun yok diyo eve geliyorum karnın niye büyümedi diyorlar psikolojim bozuldu artık içimi rahatlattınız ♥️♥️♥️
Tugcemre08 Smanrsmsk61 daha çok minik. Olmaması normal. Ama ayva göbeğiyşe 9 aylık soğuran gördüm. İnanamadım ama var 😄
Smanrsmsk61 Tugcemre08 Ebrar3435 şuan çıkmaması daha iyi galiba anladığım kadarıyla işimi görüyorum en azından 😄
Ebrar3435 Smanrsmsk61 20+4olduk bizde benim bile henüz dışardan belli olmuyor dar giymedigim sürece yavaş yavaş büyüyor ama merak etme som aylar da gör sen onu .bu sefer hiç onunu goremezssin göbekten ben şimdiden agirlastim belli olmasa bile
Ebrar3435 Smanrsmsk61 öyle tabi canım sağlıklı olsunda önemli degl karnin buyumesi ben bu halimle yattığım yerden kalkmakta zorlaniyorum yemek yerken bile zor nefes alıyorum son aylara doğru düşünemiyorum nasıl olucak 😃🥰
maviruya Smanrsmsk61 Normal tabi daha çok küçük. Benim ilk hamileliğim karnım 27.haftadan sonra belli olmayan başladı.
Kuyumcu asyahumam annelik kutsal canm ben bu haberi alabılmek için bukadarına gelebılmek ıcın cok yollardan gectım bellı olsun utanma keske hıssetsem daha cok bellı olsa sağlıklı olsunda
Smanrsmsk61 Tugcemre08 inşallah ama çokta önemli değil yeterki sağlıklı olsun cümlemizin bebekleri ♥️
MltmMt Smanrsmsk61 benim karnım 20. haftadab sonra çıktı belirginleşti daha sonrada 26. Haftada çok büyüme gösterdi
Smanrsmsk61 Tugceonur MltmMt yani benim önümde daha haftalar uzanıyo sen bi köşede bekle diyorsunuz 😄 çok sağolun valla o kadar mutlu oldum ki hiç değilse bana karnın çıkmamış diyenlere bi cevabım oluyo ☺️
Tugceonur Smanrsmsk61 herkesin gebeliği ayrı 🙋🏻♀️ İç karnızının darlığına genişliğine bağlı belirginleşmesi ama genel olarak 20 haftadan sonra belli olmaya başlıyor 🤰
Tugceonur Smanrsmsk61 40 kg ile hamile kaldım şuna 8 ayım bitcek 60 kg sabit çatlaklarımı bir görsen kafayı yerdin karnım kocaman bir karpuz var gibi sadece karnım büyük ama o bana karnın hiç çıkmamış diyenler şimdi yalan söylüyorsun 9 aylık bu diyorlar yani herkes herseyi der memnun edemezsin 🤦🏻♀️💃🏻
1zehramom Smanrsmsk61 bende 12 haftalık hamileyim ve hiç hamile gibi durmuyorum daha etken zaten çıkması için