Glakky1 Bugün itibariyleee tam 38 haftalık olduk. Ve son 4 günümüz kaldı cuma günü sezeryan olacağımm.Sabırsızlıkla ve biraz da korkuyla beklıyoruz bakalım. Tuvalet sıklığı, alta baskı, arada giren sancılar dışında Bi sorunumuz yok çok şükür. Bu haftalarda olanlar sizler nasılsınız 🌹
Asude967 Glakky1 bizde cuma 38+1 oluyoruz aynı gün bebişlerimizi alacağız inşallah rabbim sağlıcakla doğmalarını nasip etsin🤲🏻
Mennu Glakky1 bizde cuma günü tam 39 olacaz o gün sezeryanim var bakalim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin bebislerimiz hadi bakalim. Haa bende de tuvalaet ve baski haricinde doğuma böyle benzeyen sanci bilmme ne hic bisey de yok 😀
tgb123 Glakky1 aynıymışız bende 38 oldum bugün cuma sezeryan var inşaAllah sağlıkla alalım kucağımıza Rabbim yardımcımız olsun.
CemSeda 38+1 benimde şuan kontrole gidiyorum 🙂 gece karnim cok agridi uyuyamadim bakalim neler dicekler bugun 🤗
Gul12- Benimde 38e son 1 gun ama ne belirti var ne bise beyfendi pek rahat bekletcek galiba 40 haftaya kdar :)
Glakky1 Mennu ay bende var gaz sancısı gibi ama gazım yok. Adet sancısı gibi dedim iyiki sezeryan istemişim yoksa normal doğumda ne yapardım😁
Mennu Glakky1 allah ona da yardim ederdi ya tek yapmamiz dua ve sakin olmak artik vakit daraldı yani sona cok yakiniz 🤲😀
Cicek33 Glakky1 bizim de inşAllah cuma sezeryan olacak sancı oluyor biraz belim ağrıyo bol heyecan var tabi 🤗 sağ Salim kucağımıza alalım inşAllah 🙏🏻💐💕
Glakky1 Mennu siz böyle diyince daha da heyecan bastı😂😂 hadi hayırlısı sağlıklı sıhhatli alalım kucaklarımıza
Gokmer Glakky1 bugün bende 38+0 oldum. 14 şubat pazar günü sezaryen olacağım inşallah. Bende hala bi belirti yok.sancı, kramp, bel ağrısı,mide yanması, halsizlik hiç yaşamadım şükür. Hamile gibi değilim 🤣Hamileliğim çok güzel geçti bin şükür.
Bsmlh Glakky1 allahım saglıkla kavustursun inşallah sorunsuz🤲 Be olur banada dua edın suyum az 25+2 daha 38 de alcaktı 36 zor dayanır diyor doktorum 😔
esinnnn91 Bsmlh allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım. Hangi doktora gittiğini bilmiyorum ama bir perinatoloji doktoruna gitmeni tavsiye ederim. Benim 24. Haftada suyum gelmişti baya suyu azdı ama karnımda gününü doldurmuştu😃 zamanla suyu yerine gelmişti.sürekli takip altındaydım sorun olmamıştı. Gece gündüz eşim su taşıyordu bana. Bebeğin ne kadar böbrekleri çalışırsa o kadar artıyor suyu. Bence gönlünü ferah tut☺️
Svcnbydmr Haftadayim karnımın üst tarafında sertleşme var bebek aşağıda dedi Dr ama sertlik geçmiyor sağa sola yatınca da altta kalan tarafa doğru toplaniyo gece uykusuz hat safhada