Bybars Azraamine 39+2 oldum dün kontrole gittim Açıklık yok çatın iyi rahat doğurursun dedi ama ne sancı var ne açıklık 🤦♀️
Papatya0605 Azraamine son 2 benim ama hiç şiddetli ağrım yok hala canım belden başlıyorsa ağrın doğumdur o dikkat et iyi takip et kendini
Ozlem0342 Azraamine son 3🤲🏻 Ama birsey yok totem postu acıcam yakında doguramıyorum die😂bel agrılarım var ama şidetli degil😂😂🤷♀️
Zmra-13 Benimde kasık aprım var daha belime vurmadı ben 40+1aftalığım nişanım geldi sancım az az var 1 cm açıklığım var ama suyum gelmedi ne gelen var ne giden
Elzmvld Zmra-13 nişan gelince illa hastaneye gidilmesi gerekmiyo değil mi. Yani bu konuda ne yapcam bilmiyorum biraz pinpirikliyim sanki. Kime sorsam acele etmeye gerek yok diyorlar
Rabiazmc Allah razı olsun beklemelimiyim yoksa gidip suni sanci mi almaliyim hic belirti olmaması normal mi acaba?😕
Rabiazmc Zmra-13 yarin inşaAllah ama doktor gidince birakmaz diye tedirginim büyükler daha var diyor ama doktorlar ayni fikirde olmayabiliyor bilirsiniz
Zmra-13 Rabiazmc valla benide brkmyodulr ama bebeğimin durumu iyi olunca eşim imza atıp taburcu oldum
Rabiazmc Azraamine yarin gidicem zaten inşaAllah ama hareketlerini filanda hissediyorum cok sukur ondan belki de icim biraz daha rahat