Esrahmet Kbrosmn_1 doğurana kadar bir geçiremedim o enfeksiyonu ben şimdi kızım 14 aylık o çekiyor yavrum benden ona bulaşmış 😔 ihmal etmeyin ilaçlarınızı fln ben antibiyotik bile içtim ama fayda etmedi ins siz faydasını görürsünüz geçmiş olsun
Eminos123 Kbrosmn_1 idrar yolunda enfeksiyon tehlikeli bisey bende gecirdim dusuklere veya erken dogumlara sebep aksam yatmadan once suya atilan bi ilac var onu ictim sabah mumkun oldugunca tuvalete gec ciktim monurol ilacin ismi hamileliklerimde malesef hep yasadim su anda o fazla olan koyu renkli akintim yok cok sukur
Alara005 Kbrosmn_1 ayrica bir hafta antibiyotik kullandım amca gecti zordu allahimm hemen sifa versin sana
Ebrulisss Canim bendede yuksek derece cikdi doktor iki farkli fitil , antibiyotik verdi ve duzenli kulanimda 1 haftada gecti çok sukur 🤲🏻 bol su tuket biraz yat kalk yatakdann kaldiriyor ama inan ise yariyor inşallah biran once geçer 🤲🏻🥰
Makbule122 Benımde aynı sorunum var. 24 haftalığım yenı tanısı kondu. Sabah kan gördüm doktora gittim enfeksyondan olduğunu düşünüyorum kanama alanın yok dedi ilaç verdi 1 hafta sorna gel dedi inş hemen geçer. Sizde kanama oldumu ?