Zeyzey8 Kbrosmn_1 gebeliğimin ilk haftalarında benimde çıktı enfeksiyon, akıntı var ama onun dışında batma vs yok sadece ilişki ve sonrası çok kötü oluyor yürütmüyor sizce bunun boyutu nedir ilerlediğini nasıl anlarız
Kbrosmn_1 Zeyzey8 yürüyemeycek hale geldim doğum sancısı felan sandım cünkü altan basku vardı kalkamıyordum biri elimden tutuyordu bol su için o hale gelmeyin
Tahaninannesii Kbrosmn_1 şu suya katılan tozlardan vermişti doktorum, bir de salatalarıma sirke koyuyordum, sürekli iç çamaşırımı da değiştiriyordum. Hangisinden dolayı bilmiyorum diğer kontrolümde geçmişti çok şükür.
_sumeyyebedir7_ Kbrosmn_1 valla hamileliğin basında oldu 1 hafta önce iğrendim çok yoğun varmış kan çıktı protein çıktı aşırı derece toz ve antibiyotik kullanıyorum bugün gidecegim inşallah azalmıştır
Kbrosmn_1 alimerve bende ilaç kullanınca mide bulantım oluyor gercekten bilmiyorum ne yapcağımı 29 hafta daha önümde 9 hafta var sezeryan olacam bide rabbım yardımcımız olsun🙏🏻
Tahaninannesii Kbrosmn_1 hemşire bir arkadaşım sirke demişti de hiç sormadım ne sirkesi üzüm vardı evde onu kullandım ben🙈 çok koymayın ama salatanın da tadı kaçmasın🥰 bir araştırın isterseniz onun faydası oldu mu bilmiyorum ama ilaçta kullanmıştım çünkü
Bilge44 Kötü kokulu rahatsız edecek mide bulandıran içecekleri burnunuzu kapatıp için kızlar,ağızdan nefes alın bitirdikten sonra burun kapalı dişlerinizi fırçalayın fark ettirmiyor. Ben soğan kürünü böyle içebiliyordum gebelik öncesi 👍🏻
alimerve birprensesvebirprensannesi yanma yok sadece akıntı çok olmaya başladı canım belirtisi mi bilmiyorum
FatRam_1703 Kbrosmn_1 Benimde idrarda enfeksiyon çıktı doktorum bir hap verdi adını tam hatırlamıyorum antibiyotik dedi o hapı beş gün kullandım sonra hiç birşey kalmadı çok şükür. Sizde inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz 🙏🏻
Kbrosmn_1 FatRam_1703 inşallah peki kullandığın zaman da hiç ishal oldun mu 3 cü günü oyle bi durum yasıyorum suan🤦🏻♀️
Anneolmak07 Kbrosmn_1 doktorunuz daha iyi bilir tabi ki ama ben 34. Haftadayım başından beri yaşıyorum.Doktor gözetiminde olduğun sürece bir sıkıntı yok (benim doktorum öyle dedi).bol su içip iç çamaşırlarını ütleyerek giymen iyi olur .Temiz tutman lazım.Biz alıştık artık böyle yaşamaya.Malesef geçmiyor.Ama ilk zamnlardaki gibi stres olmuyorum artık.Çoğu hamilenin baş belası bu enfeksiyon.Geçmiş olsun.Sizinki geçer inşallah🙏🥰
serenty_123 damlali sirkeli ılık suyla yıkayın çok rahatlatıyor doktorum söyledi banada bende kurtulamiyorum benim de kültürde üreme olmadi çıktı