birprensesvebirprensannesi Mervebozkurt35 Beeeen🙋 Domates peynir ikilisine bayılıyorum vazgeçilmezlerim🤭
Haticearen Mervebozkurt35 mutlaka her gün yumurta ve peynir yemeden eksik hissediyorum önce tuzlu yiyodum ödem yapınca tuzsuz yemeye başladım
Kimkibu Mervebozkurt35 peynir canavarı oldum resmen peynirin her türlüsünü yerim her öğün olsa her öğün yerim.. süt içiyorum seviyorum sütüdeçok 😍
Haticearen pink_dream25 pınar in mavi olanına. Önce yesil süzme yiyodum 3 aylık Ken ayaklarımda şişme ve sancı hissediyodum mavi kapakliya geçince o acı şişkinlik gitti
Asx Mervebozkurt35 her öğün yiyebilirim her çeşit yiyebilirim. Damarda direnç çıktı ama baya suya koyup tuzu gidince yiyorum
Asx Mervebozkurt35 rahime giden damarda direnç varmış 🤷♀️ tuzlu yemek de iyi değilmiş o yüzden tuzu bıraktım ama peyniri bırakmadım 🤭
Gull_94 Mervebozkurt35 sabahları kasar peynır tuketıyorum zorla onun harıcı sut urunlerı hıc cekmıyo canım ama yemek zorundayım🥴
Mervebozkurt35 Gull_94 kaşar bebişe kilo aldırır diyorlar sevmesende tüketmende fayda var bende çoğu sebzeyi yemiyorum maalesef :(
Gull_94 Mervebozkurt35 zorakı yıyorum yemeyınce ıcım rahat etmıyo ama kaldı 4 ay🥴sag salım kucagımza alalımda bebeklerımzı 🎈🪅
OzgeAlya Mervebozkurt35 ayy evet peynir seviyorsun sen dimi bimde keçi peyniri var o kadar lezzetli ki şekerli çay, ekmek arası keçi peyniri böyle ağzında eriyip gidiyor 🤤🤭al mutlaka😅
Buketkucuk Mervebozkurt35 bende sürekli peynir tüketiyorum ama ben hamileliğimden önce de çok tüketirdim yani çok severiim gebelikle ilgisi yok. ☺️
Mervebozkurt35 Buketkucuk bende normalde severim ama hamilelikte canımın istediği tek şey peynir ayran arada turşu başka bir şeye aşermedim henüz 🤭