Ahugozlu Bugun 37 olduk biz de. Kontrolumuz vardi. Cati muayenesi bekliyorduk ama haftaya kalfi. Biraz daha Insin asagi dedi. Sancilarim cikti. Bi hafta 10 gune kadar gelebilir dedi. Bizim Tup bebek oldugu icin istsrseniz 38 den sonra alabilirim dedi. Ben de normal Olsun istiyorum. Bi git gel yasiyoruz.
Minigim esras bana o yönde bişey söylenmedi Bilmiyorum ki nasıl olacak Sabırsızlıkla beklesem de erken geleceğine hiç inanmıyorum
EsinKaraglle ZozanKorkmaz 37+1 canım. Çarşamba kontrolüm var çatı muayenesi olcak o zaman doğum şekli ve zamanı biraz daha belli olur dedi doktorum. Ama ben 38. Haftadayken doğacak gibi hissediyorum bakalım 🙈
ertugrulunannesi esras bugün çatı muayenem yapıldı açılmama gayet iyi. Sancım hiç çıkmadı nst de. Ama bebeğim ters duruyor dönmesi de düşük ihtimal dedi
YaseminErol ertugrulunannesi ters duruyorsa neden çatı muayenesi yapıldı ki? Dönmezse mecburen sezaryen olacak
Aseloyku1 Bende kaç gündür enerjıgım cam ev temizliği falan yaptım agır işlerı bıtırdım 😂😂misafir ağırladım bugunde son mısafırım vardı ama bugun sabah kalktıgımdan berı sersem gıbıyım bıde basım donuyo uyuyamıyorum gecelerı ondanmı acaba anlamadım bıde mıde bulantısı var bel agrısı zaten hıc gecmıyo
YaseminErol Aseloyku1 o kadar işi yapıp üstüne misafir ağırlarsan öyle olur tabi canım neden kendine eziyet ediyorsun? Bu söylediklerini 34 hastalıkken yapmıştım sonradan 2 gün ayağa kalkamadım o kadar pişman oldum ki
Betus ZozanKorkmaz bana 36 haftadan beri her gören karnın düşmüş erken doğurursun dedi 39+5 olduk daha bi belirti yok canım 🤔 hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻
ZozanKorkmaz Betus amin insaAllah 🤗 ama 2 gundur hasta olucakmisim gibi agrim var. Yürürken zorlaniyorum cuma kontrolum var heycan sardı beni 😄
LiyaNehir 37+2 olduk inanılmaz bir yorgunluk var.Vajinal ağrı oluyor.Birden belime yük binmiş gibi hissediyorum.Paytak paytak yürümekten dengem şaştı.Açık ve net şu haftada dolsa da bir an önce rahatla doğursam diye bekliyorum.Enerjili hallerimi özledim 😫Cuma günü kadar kontrolüm var ne diyecek doktor nst de sancım çıkacak mı merak ediyorum
merveeelif 37+1 kasiklarimda hafirten agri sik idrara ckma bel agrim mide bulantim ck zorlu gecio ilk hamileligimde hic boyl skintilarim ykt ama oglanda ck zorlaniom
Aseloyku1 YaseminErol dogru söylüyorsun Canım işte bendekı bu insan sevgısı oldurecek benı 😂😂şaka bıyanada dayanamadım temizlik konusundada gelıp yaparız dıye çok söyleyen oldu ıcrat yok onları beklersem dedım daha çok beklerım bırınıde bulamadım güzel yapan daha oncede cagırmıstım olmadı yavas yavas yaptım artık dınlenme zamanı😊😊