EsinKaraglle esras artık bebek iyice aşağı inmiş gibi hissediyorum otururken va bişey yok ama yürürken ayaktayken kasık ve vajina aşrıları oluyo ara ara. Ağırlaştım resmen ayaşa kalkasım gelmiyo 😄 bir de bugün öğlen yemeği yiyemedim birden bi mide bulantısı bastırdı sonra geçti. Artık gelme sinyalleri galiba bunlar 😊
Symn esras içimde huzursuzluk başladı benim..pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum kendimi hareketlerini kontrol ediyorum malum alan daraldı..bekliyorsun öyle suyum mu gelir nişan mı gelir yarın doktora gidecem bakalım neler diyecek çok stresli hafta 37
Minaa esras 36 haftaya girdik asiri derecede halsizim kendimi zorlayarak hareket yemeye calisiyorum dus aliyorum sicaktanmi diye , fayda etmiyor simdiyr kadar cok aktiftim agirlasmayayim biraz daha ya 😥
ertugrulunannesi esras bugün çatı muayenem yapıldı açılmama gayet iyi. Sancım hiç çıkmadı nst de. Ama bebeğim ters duruyor dönmesi de düşük ihtimal dedi
Zeysamim 36 haftalık hamileyim. Açılmam var 32. Haftadan beri. Ama iki gündür halsizim ölücem elim kalkmıyor. Evimin işi bekliyor beni. Ne yapıcam bilmiyorum. Üçüncü doğumum olacak inşallah doktora gitsem kesin açılmam artmıştır biliyorum. Çünkü ilk ikisi kontrolde 5 cm açılmayla doğurdum.
esras Zeysamim bende dün akşamdan beri halsizlikten ölüyorum acaba doğum belirtisimi benimde 36.haftadan beri açılmam vardı ve bebekte doğum kanalına yerleşmiş çok baskı yapıyor dedi doktorum
Berra esras ya sizdede böyle oldu mu bebegım Doğum kanalına gırdıkten bu yana 1,5 haftadır kılo alımı durdu.
esras Berra bilmiyorum ama doktorum doğuncaya kadar 3kiloyu geçer dedi bakalım 11 haziranda randevum var bakalım kilo almış mı ? 2900 dü bir hafta önce
EsinKaraglle ZozanKorkmaz yani benim artık zaman da yaklaştığı için öyle yorumluyorum canım. Bi de son zamanlarda mide bulantıları oluyomuş galiba forumda öyle bişey okumuştum
Arya92 Çok haraketli ve bu haraket beni şekilden şekile sokuyor.kasiklarima baskı yapıyor.bugun doğum iznine çıktım.doktor baktı ama kafa daha kanala girmemiş yakınında bile değil aşağıda ama oralarda dolaşıyor.kafasi biraz büyük doktor hep seni zorlar diyip gözümü korkutuyor
ZozanKorkmaz EsinKaraglle kacıncı haftadasin acaba ? Bugun saglik ocagina gittim hemsire karnin dusmus erken dogum olabilir dedi 😊 bende hep erken gelicekmis gibi bir his var. Ara ara sancıda var ustune yazınızıda gorunce acaba bende dogurcakmiyim diye endiselendim biraz . Ufakligim 1 2 hafta daha kalip kilo alsa biraz diye dua ediyorum.
Minigim Bende 36+3 üm dün çok iyiydim gayet enerjiktim hatta bugün sabah pazara bile gittim Ama şu an inanılmaz halsizim modum düştü Biraz önce Doğum çantamızı hazırladım o mu tetikledi acaba tedirgin mi oldum Hiç anlamadım halsizlikten ölücem Yalnız bu cumartesi kontrole gittim ne bi açılma ne de nst de herhangi bir sancı vardı. Erken Doğum riski de yok dedi doktor. Ama niye böyleyim hiç anlamadım
esras Minigim bende geçen hafta aşırı enerjiktim ama dün akşamdan beri halsizlik var acaba doğum belirtisi mi ki bilemedim mecburiyetten hareket ediyom mecbur olmasam öylece kalacam😑😑😳
Minigim Aynen öyle valla ama Doğum değil sanki ya Ben hiç erken Doğum beklemiyorum 27 haziran son gün Belki diyorum Temmuz’u bile bulur
Minigim esras bana o yönde bişey söylenmedi Bilmiyorum ki nasıl olacak Sabırsızlıkla beklesem de erken geleceğine hiç inanmıyorum
Selhan Son gün 30 haziran perşembe muayene var ama çatı muayenesi yaparmı bilemiyorum günüm mutfakla oturma odası arasında geciyo resmen 1tencere yemek yapip oturuyorum sonra yine kalkip 2.yapıyorum zor cidden🙈
EsinKaraglle ZozanKorkmaz 37+1 canım. Çarşamba kontrolüm var çatı muayenesi olcak o zaman doğum şekli ve zamanı biraz daha belli olur dedi doktorum. Ama ben 38. Haftadayken doğacak gibi hissediyorum bakalım 🙈
Betus ZozanKorkmaz bana 36 haftadan beri her gören karnın düşmüş erken doğurursun dedi 39+5 olduk daha bi belirti yok canım 🤔 hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻