Yasemin0728 Handan04 bende de var enfeksiyon yaa. Suyu günde 1 buçuk litre anca icebiliyom oda zorlaa
Byzbydn Handan04 beeeen 1 buçuk senedir evleyim 1 senesi bu illetle geçmiştir hala bile idrar tahlillerimde çıkar içmediğim antibiyotik gitmediğim doktor kalmadı çok kötü bişey allah düşmanımın bile başına vermesin. Valla nasıl geçti bilmiyorum artık bünyem alıştı sanırım ama azıcık bile üşütsem hemen kendini belli eder. Allah yardımcın olsun su gerçekten önemli en iyi ilacı
Gigy Handan04 ben 3 lt içiyorum her gün ,diyetten kalma bir alışkanlık bende de ,yoksa bir bardak icmezdim günde ☺️su hatırlatıcı indirin telefonunuza öyle daha rahat edersiniz belki ,çok önemli çünkü bebiş ve sizin için
Kimkibu Handan04 alıstırdım kendimi önceden bende içemiyordum 1.5 lt liklerden alıyorum ben nereye gidersem yanımda gezdiriyorum göre göre içe içe alışkanlık oldu :)
efruzzz Handan04 kesinlikle su icmek icin hatirlatici uygulamalar var sesi acik sekilde kullan ve mutlaka say ne içtiğini bardakla icmekle olacak is degil ama benden tavsiye 1 lt 1.5 lt siselerden direk ic sunu bitirim diye ugrasacaksin derken bi bakmissin vucudun istio asla su icmezdim hamilelikte basladim bende buna 2.5 iciodum son gunlerde getmez oldu 3 e cikti vucut ario artik
Wonderwoman Handan04 bennn 💧 sanırım günde 4 litre kesin içiyorumdur ağzım boğazım kuruyor sürekli geceleri bile 2 saate bir kalkıp içiyorum ☺️☺️
tospikveannesii 400 ml lik bardağım var özellikle onunla içiyorum. Günde en az 10 bardak içiyorum 😊 alarm da kurulu telefondan su sesi gelince içmeyi ertelersem kafama takılıyor bir an önce Icmeye çalışıyorum 😂😂😂😂
Handan04 tospikveannesii iyi yöntem iceceksem o kadar zahmet çekiyorum bari hakkını vereyim diyorsun ondan 400 ml lik bardak kullanıyon 😁😅🤣
Mom050 Handan04 aynılarını yaşadım ramazanda dayanamayıp cayır cayır yanı oruç bozmuşluğum var normalde aç karnına yudum içemezken can havliyle aç karna peşpeşe 6 bardak içtiğimi bilirim. Önceden günde 1 bardak anca içiyordum. Yanınızda şişe duracak telefona su hatırlatma programı yükliceksiniz. Kendinizi şartlayıp bildirimi görür görmez başucunuzdaki suya yapışacaksınz😅ilk zamanlar erteleyip unutma falan oluyor ama suyu göz önünde görünce içersiniz yavaş yavaş düzene girer hiç yoktan iyidir denemekte fayda var ben bu şekilde düzen oturttum vucudum alıştı artık susadığımı hissedebiliyorum 😅önceden hiç aramazdım
Esmabaran Handan04 benimde enfeksiyonum var ve Dr 3 litre içmem gerektiğini söyledi. Zaten gebeliğin en başından beri kovalarca içiyorum diyebilirm ağzımın kurulduğundan ve tadından. Ama son aylarda çekilmez oldu bir damla içsem tuvalete kalkıyorum. Hele ki son 1 haftadır hemoroit oldum tuvalete gidince can çekişiyorum içsem dert içmesem dert
Wonderwoman Tugceonur aynen bende 32 haftamdayim günde 4 litre kesin içiyorumdur ödem de olmadı dediğiniz gibi kilomuda dengeledi 4 kilo aldım şimdiye kadar
Mavilotta filodib bizde de 19 lt lik damacana bazen 2 gün gidiyor sadece. Günde 5 e yakın içiyorum çoğu zaman. Bu ara azalttım ama sanırım biraz
Dmllll Handan04 ciltte kuruluk baya pul pul dökülme yoğun baş agrısı halsizlik vs bide hamilelik mecburen sabah 1 lt öğlenden akşama kadarda mninimum 1 lt içmeye dikkat ediyorum 🤦🏻♀️