begmkrkt Çiğli eğitim araştırma hastanesine Evrim kardelen e giden var mı arkadaşlar.ilk.hamileleigim ve daha 1 aylik hamileyim ilk kez doktora gidiyorum bilginiz var mi yada tavsiye ettiğiniz başka bir doktor var mi
Mybabyizmir begmkrkt ciglide hiç doktor bulamadım dahası randevu açılmıyor pandemiden dolayı. O yüzden bende özele gidiyorum. Randevu bulabildiyseniz ciglide ne güzel. 🤗
Deryayurt begmkrkt ömür keskin ❤️ kesinlikle öneririm ben kemalpaşada oturuyorum kendisi burdaki hastanedeydi tayini çıkmış orda başlamış göreve keşke yakın olsamda pna gidebilsem çok güleryüzlü anlayışlı bi doktordur tavsiye ederim 😊
Belgin34 begmkrkt cigliye ayşegül gülcan gürkan var 1 kere randevu al sürekli ona gitmeyi kararlastir Randevusuzda alıyor sekreter onun hastasiyim randevu yok nu tarihte gel demişti dersin hemen sıra veriyorlar iyi ve anlayışlı bir doktor
Ogretmenanne35 Ben yarın tesadüfen Mehmet Emin güneşe aldım ama ilk kez gideceğim. O boştu diye ona aldım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️Randevuları aynı doktora denk getirebiliyor musunuz Çiğli de ?
begmkrkt Ogretmenanne35 Ogretmenanne35 bana da Gökhan bey 2 hafta sonra gel dedi peki iki hafta sonra gidince tekrar muayene ücreti veriyor muyuz yoksa kontrol olarak mi geçiyor
Ogretmenanne35 Mybabyizmir yok her zaman bulamıyorum zaten bir kez Ebru Şener’e gittim 2. Yi ondan bulamadım bu yüzden sada hastanesinde ikili testi yaptırmaya gittim . Sonra randevu açıldı diye mesaj geldi hemen girip baktım başka bir doktor da olsa yine de aldım . Bu sefer ki gidiş amacım detaylı ultrasonu orada yaptırıp yaptıramayacağımı sormak aslında. Randevu bulmak imkansız gibi 🙄😞😞
Ogretmenanne35 Mybabyizmir evet ilk gidişimden Ebru hanım vermişti ama kaliteli net bir görüntü değil . Özellerdeki fotoğraflar daha net çıkıyor .
Mybabyizmir Ogretmenanne35 bende özele gidiyorum ama daha hiç doğru düzgün ultrason görüntüsü alamadım. A4 kağıdında veriyorlar boyut büyük olduğu için goruntu kalitesi düşüyor
Ogretmenanne35 Mybabyizmir çok güzel bir hastane önceki düşükte ve hamileliğimi ilk öğrendiğimde gittiğim ama çok pahalı diye artık gitmiyorum Sadaya geçtim
begmkrkt Can Hastanesi’nde muayene ücreti ve test ücretleri ne kadar peki . Ben daha hiç gitmedim yeni hamileyim
Dilekk3535 begmkrkt ben can hastanesine gidiyordum artık gitmiyorum 165 TL olan muayene ücreti 215 TL oldu tahliller felan 400 TL yi buluyor ben metropol tıp merkezine devam ediyorum şimdi gayet iyi 🙏
Mybabyizmir Dilekk3535 ben de en son gittigimde 215 TL olmuştu daha öncesinde 165 TL oduyordum muayne ücretine. Evet doğum ücreti de 4750 TL olmuş epidural dahil istersen almayabiliyormussun epidurali ama doktorumdan memnunum hastanede temiz zaten 2 hafta kaldı doğuma başka hastaneyle uğraşmak istemediğim için doğumu orda yapcam artık
begmkrkt Dilekk3535 doktorunuzdan memnun musunuz peki nasıl biri . ikinci sorum orda hiç test yaptırdınız mi test ve tahlil ücretleri ne durumda
Mybabyizmir Ogretmenanne35 sada da veriyorlar mı ultrason görüntüsü? Valla çocuğumun doğru düzgün bı ultrasonu yok elimde hatıra olarak saklayayim. Bir de muayne ucretleri ne kadar ?
Dilekk3535 Anadolu caddesi şemiklerde canım muayene ücreti 85 TL üçlü taramayı 200 TL ye yaptırdım detaylı ultrason ne kadar tam bilmiyorum ama sanırım 350 TL demişlerdi
Ogretmenanne35 Mybabyizmir 140 tl ödedim bir kez gittim 2 hafta sonra tekrar gideceğim ama gittiğim Hatice hanımdan memnun kaldım ilk muayene de eşimle de benimle de çok güzel detaylı konuştu ultrasonda güzel baktı bize de anlattı
Dilekk3535 Mybabyizmir rabbim yardımcın olsun inşallah zor bir durum allahtan ben doğumu burada yapmayacağım Allah nasip ederse tedavimi yapan doktorum afyonda orada yapacağım 🙏