gozde_arel Hafise ben saçmalıyorsun hem üste mı çıkıyorsun. Saldırmayın insanların postlarına ya sizin gibiler yüzünden bisy yazamıyoruz ya
gozde_arel Zerrinatila geçe uyumadan 7 defa ayet-el kursi oku canım felak.nas bildiğin bütün süreleri.oku bisey olmaz
Himom Zerrinatila bu bana çok oluyor fakat gebeyken olmadı sanırım hiç.. hatırlayamadım. Bir de bir şey soracağım neden her kelimeden sonra nokta koyuyorsun 🤔
roserosey Hafise Biri aynı şeyleri yaşamıştır belki, yada yaşayan birine denk gelmiştir buradan birileri diye bir umut yazmış olabilir mi ? Düşmez kalkmaz bir Allah, bu kadar alaycı ve kırıcı olmamanızı öneririm 🌸
roserosey Hafise Ne münasebet ? Bu nasıl bir iğrenç üslup ? Hakaret ediyorsunuz ! Yazdığınız cümlelere ve kelimelere dikkat edin ! Özür dilemenizi rica edeceğim, ben sizin mahalleden arkadaşınız değilim !
roserosey Hafise Önünüze gelene hakaret edemezsiniz ! “laa” lı “mah” lı da konuşamazsınız . Özür dilemediğiniz içinde sizi kınıyorum. Terbiyenizi ve saygınızı takınınız ! Sevgiler
Dnzz888 Zerrinatila Hamilelikten önce de başıma çok gelen bir durum bu :)Bence korkmayın korkulacak bir şey yok Allah hep güldürsün inş🙏🏻Ben gülerek o sese uyandıktan sonra bir de bu duruma gülüyorum mesela 😀😀