Zerrinatila Güzel anneler 24 haftalık Hamileyim hiç böyle. Birsey yoktu. Bende. 2 haftadır. Uyurken. Gülüyorum. Ve gülme. Sesime. Uyanıyorum çok Korkuyorum. Eşimde. Geceleri. Çalışıyor. Neden. Olur. Sizce. Bir. Fikri. Olan. Varmı. Rica. Etsem. Normal. Birsey mi. Bu
Hafise Zerrinatila bunu burdakilerin bilmesini beklemeyin 😁 biz ne bilek belki komik rüya görüyon 😁 müneccim sandınız iyice ha bu platformu 😁😁😁😁
Zeynep_elifnur Zerrinatila Cevşen alıp takarsan faydasını görürsün inşallah. Banyo da ve hiçbir zaman çıkarma ama. Geçmiş olsun
istanbul3434 Zerrinatila konuyla ilgili bilgim yok dua edin bol bol ama muhtemelen komik ruyalar goruyorsunuz onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Ya konuyla cok alakasiz bana kizmayin ama gercekten merak ettim neden her kelimenin sonuna nokta koyuyorsunuz? Degisik bir yazi stili enteresan geldi gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Busraors Zerrinatila canım bende de oluyor yani hamilelikten öncede oluyordu komik rüya görünce rüyamı da hatırlıyorum uyanınca 😂 bişey olmaz bence korkma
Zerrinatila Hafise komik. Olan. Ne. İnsan. Gibi. Sormak mı. O kadar. Anket. İçinden. Bu. Konumu. Komik. Geldi Komik olan. Farklı seylere. Gülün. Bence istemezsen. Yazmazsın Birsey. Olur. Biter hamilelik. Üzerine. Olan. Bu uygulamada kusura. Bakma. Ama. Hamilelikden çok hep farklı konular. Var zaten. Yok diyemezsin
Beyzabuglem Hafise bende bu hafta iki kez gece agliyarak uyandım bana ne yorum yapacakdiniz acaba 😀bende böyle bir post acacaktim iyiki acmamisim 🤭
Hafise Zerrinatila bak canım eleştirye acık olmayacaksan alta not düşersin tamam mı iyi yorum yapanlar yazsın diye yaz o zaman ben emoji koyarak yazıyorum mesajı uyurken yani nerden bilsinler niye güldüğünü rüyana mı giriyoz tövbe ya
aslihangacal Zerrinatila canım klavyenin en alt orta kısmında boşluk tuşu oluyor ya hani, nokta yerine oraya bas kelime aralarında böyle çok göz yorucu
_imra_1213 Hafise Ay gece gece çok güldüm yaa valla diyecek bişey bulamıyorum, rüyama mi giriyoz demen 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
gozde_arel Hafise ben saçmalıyorsun hem üste mı çıkıyorsun. Saldırmayın insanların postlarına ya sizin gibiler yüzünden bisy yazamıyoruz ya
roserosey Hafise Biri aynı şeyleri yaşamıştır belki, yada yaşayan birine denk gelmiştir buradan birileri diye bir umut yazmış olabilir mi ? Düşmez kalkmaz bir Allah, bu kadar alaycı ve kırıcı olmamanızı öneririm 🌸
aslihangacal istanbul3434 ben çözdüm bence boşluk tuşuna çift basıyor el alışkanlığı o yüzden nokta sonra büyük harfle başlıyo 😀
nev_hena Uyandığınızda gördüğünüz rüyayı hatırlıyor musunuz peki? Böyle yazdığınızda ürkütücü geliyor ama belki keyifli bir rüya görüyorsunuzdur bilemiyorum. Yine de uyumadan önce veya böyle uyandığınızda Felak ve Nas surelerini okumanızı öneririm.
Z-asena Ayetel kursi okumaniz faydalı olur diye dusunuyorm. Burda da bi konu açsalarda dalga geçsek diye bekliyor insanlar
Seftali1 Zerrinatila normal olabilir psikolojik birşey bende de oluyodu da çok önceden bi iki kez oldu hatta ünide oda arkadaşım gülme sesime uyanmıştı 😂😂😂 çok kafaya takmayın bi gece birisinin yanında uyuyun bakın oda duyacak mı tek kaldığınız için size öyle geliyorda olabilir bide kaygılı uyuyorsanız olabilir