KayBus Rumeysa10 benim doktor doğurana kadar omg3 kullanacakson dedi multivitamin olanından. 16. Haftamdan beri kullanıyorum kesmedi henüz
MerveKaya38 koala06 bende ayni şekilde demir ilacı D3 ve ayrıca balık yağı kullaniyorum çok ağır geliyor
Goksuuuu Rumeysa10 bende ocean mommy balık hapini içiyorum hamileliğimin başından beri şu an 33deyim doktor doğuma kadar devam edilecek dedi
Goksuuuu Rumeysa10 bende ocean mommy balık hapini içiyorum hamileliğimin başından beri şu an 33deyim doktor doğuma kadar devam edilecek dedi
Basak0503 mmk01 bende yarın kontrolde sorucam kutu bitti. Bana öğle yemeğinden 2 saat sonra at dedi ama tok oluyorum zaten o zaman, genelde öğleden sonra 4 gibi atıyorum ilacı.
Kuzucumm vuslat90 r genesiste ektra vitaminler var suan devit3 kan ilaci ve vitamin verdi doktor bende icerigi sadece balik yagi olanına gectim
Basak0503 mmk01 yaa bende iştahsızım basından beri ay inşallah kilo yapmaz ya. Kaç haftalıksınız siz.
Ahsennurrrr Rumeysa10 Mollers kullaniyoum 30+5 hala devam degerlerimmcok yükseldi sayesinde ve kilo da yapmadı