Kuzucumm Rumeysa10 regenesis kullandım ilk aylarda sonrada balenin sadece omega3 olanini aldim onunla devam ediyorum hic balik yiyemiyorum o yuzden gebeliğin sonuna kadar kullanmayi düşünüyorum
mmk01 Basak0503 bnm bitti bir paketim yarın doktoru arayıp devam ediyim mı diye sorulan bu arada Bn kahvaltıdan sonra atıyorum siz aç mı tok mu atıyorsunuz
Sevdaturan Ben de kullandım kapsül du yanlışlıkla cignedim birgün mide bulantısı dan yemek yiyemedim balık tadı çiğ gibi😷
Nehirimmm06 Rumeysa10 bende kullanıyorum ama tuvalete çıkamıyorum onu içince 3 gün içmedim normale döndü doktora gidince değiştirmesini isticem
benimoykum Ben de yaklaşık 5 aydır falan kullanırım innate ismi doktorum önermişti kullan diye benim kiloma pek etkisi olmadı ama bizim minik hanımın maşallahı var 🤭
Basak0503 mmk01 bende yarın kontrolde sorucam kutu bitti. Bana öğle yemeğinden 2 saat sonra at dedi ama tok oluyorum zaten o zaman, genelde öğleden sonra 4 gibi atıyorum ilacı.
Rumeysa10 Peki arkadaşlar yorumlarınız ilginiz için çok telşekur ediyorum 28 haftadayım vitamin kulanıyorum balık yağını şimdi alsam kuşansam zararı olur mu ve omega 3 almayı düşünüyorım
derinsart Icot banada möllers önerdi doktorum şurup olanı malum kapsül yutamiyorum🤷🏼♀️ bi yan etkisi yok dimi