Babyy1S esrao 3800normal yaparsın demisti doktorum kanala girmedi acıklık da 4 santim de kaldı 5saat sancı cektim gelmedi sezaryen oldum 4kilo 50gram dogdu normal doğum olmazmş zaten dedi doktorum
mucizemm_3 esrao kuzenim geçen ay doğum yaptı 4600 küsür ilk doğumu sezeryan ikinci doğumu normal oldu
mucizemm_3 esrao evet benim ilk 3900 ikinci 4500 doğar dedi diye sezeryan yaptım o da 3950 doğdu boşuna sezeryan yaptım şimdi bana diyor ben yaptıysam sende yaparsın diyor normal için ama ben onun kadar cesaretli değilim
esrao Oykummmm oy masallah, inanmadigim icin demedim cok sasirdim sadece :)) annede birsey var mi peki?
Haticeyuce31 esrao ben degil ama annem yapmisti ozelde norml dogum 4 bucuk kilo dogmustu 2 3 tane dikisi vardi sadece doktor nolur bolmaz yırtılır belki diye kesi atmisti hafif cnm
Oykummmm esrao yok maşallah Allah bizede nasip etsin böylesini.. Allah o gücü kuvveti vermiş kadına Bi avazda çıkartırız inşallah
SutlacimiYedimmiBen esrao benimki zamanını beklese 4u geçecekti bir ay erken doğdu 2.850 gr doğdu ama ikinci 4 kilo olsada doğurabilirim allahın izniyle ikinci doğumlarda sorun olmuyormuş.
Gizmolata tkrj19 valla benim arkadaşım 5,5 kilo doğmuş normal doğumla annesini ortadan ayırmış yani doğururken, eskiden nasıl böyşe riskler alıyormuş ebeler hayret verici gerçekten.