Leyla54 İyi akşamlar kızlar doktor Amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi bebeğime bir zararı olr mu acaba sizde böyle bir sorun yaşadınız mı?
Gizmolata Leyla54 benimde fazla tabiki riskleri var ama önce sebebinin belirlenmesi gerekiyor, benimki gebelik şekerndenş diyet yapıyorum, yürüyüş yapıyorum bakalım inşallah normale döner
Ozerhome Leyla54 benimde 36inci haftama kadar fazlaydı doktor gebelik şekerinden şüphelendi ama şekerim yok bazen olabiliyor böyle su fazlalığı. Ama erken doğum riski de taşıyor. 36haftadan sonra normale döndü
Gizmolata Leyla54 sizde dikkat edin bi dahaki randevuya kadar tatlıdan karbonhidrattan pirinçten falan uzak durun bakalım farkedecekmi
Ozerhome Leyla54 26-27 haftalardaydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi 36+4üz normale döndü normal su değeri 8cm. Benimki 7,56cikiyordu sinirdaydi biraz yediklerime dikkat ettim düzeldi. Zaten son haftalarda amniyon sıvısı azalmaya gecer
Merviskchi Leyla54 benm kardeşimin esinin de fazlaydi sekerden şüphelendiler ama sekeri iyi cıktı suyu fazla oldugu icin cok hareketliydi doktoru kordon dolanma riski var demisti. Yorumlari okuyunca farkettim o da erken doğum yaptı 34 haftalikken falan onun etkisinden mi bilmiyorum ama sivi fazla olup her seyi normal ilerleyenler de var
Leyla54 Merviskchi ayy inşallah benim en kısa zamanda düzelir daha 20 haftalık benim onun kaç haftalık oldu öyle
Zehra_001 Bilmiyorum canım ben hiç su içmiyorum ama suyu normal diyor doktor çok olması zararlı değildir heralde
Gizmolata Zehra_001 benim suyum fazla zararlı malesef hemde ciddi zararları var Allah göstermesin ben dikkat ediyorum baya inşallah normale döner
Ozerhome Leyla54 yediklerine dikkat et şekerli gıda tüketme fazla. Bazen genetik de olabiliyormuş su fazlalığı. İlla şekerden kaynaklı değil yani. Şeker yüklemesi için birşey dedi mi peki doktorunuz
BirMuallime Leyla54 benimde 20. Haftada fazla dediler bebekte 2 hafta ilerde siz de var mı böyle bir durum
Leyla54 Ozerhome ailede şeker hastası yok işte gizli şeker olabilir dedi, bu hafta gidip kan vericm şeker war mı yok mu die bakıcak
Merviskchi Leyla54 sanırım 24 falandı dediklerinde ona. Düzelir insallah az olmasındansa cok olmasi iyi diye okumustum bi yerde