Shkznc 34.haftadayım çok heyecanlıyım bu süreçte korkudan sezaryen mi olsam diye düşünmeye başladım , sizlerde durum nasıl güzel anneler ?
Elifyali Shkznc 36+3 um en gec martin ilk haftasi gorunuyor bence dogumu dusunup korkutmayin kendinizi rabbim yardim eder inşallah 🙏 ben normal ya da sezeryan mi die düşünmyrm çünkü benm ve kızımn sağlığı dogumu belirliycek allahin izni ile de korkmyrm… Simdlk normal dogum gorunuyor bakalm Rabbm saglik sihatle kucagimiza almayi nasip etsin cümlemize… 🙏
Mimartezeanne Shkznc bende salı günü 36. Haftama giriyorum doğum Mart başı gibi duruyor ama bilmiyorjm normal sezeryan nasıl isterse bebeğim öyle olsun ama endişeliyim yine de nasıl olacak diye başı asagida ama tabi kanal da doğum poz değil 37. Haftada çatı var bakalim
Almilaaa Valla bana kalsa hemen doğurmak istiyorum zaman geçmiyor😂 öyle yada böyle doğurucaz zaten daha fazla beklemek istemiyorum uykular çok zorlamaya başladı karnım büyüdükçe🥲
Ebraresma Almilaaa Benim de modum aynen böyle zaman geçmiyor yarın 35 haftaya gireceğiz Allahtan doğum öncesi çalışabilir raporu aldım işe gidip geliyorum gündüz zaman geçiyor bir an önce doğum olsun istiyorum sonra diyorum daha küçük biraz daha sabır tuhaf duygular içindeyim 😀
Ipek0z Almilaaa 44 gün kaldı ama günler geçmek bilmiyor hemen bitsin lu günler de kavuşalım artıııkkk😍😍
Drsldyldz Evet bende seninle aynıyım canım 34. Haftadayiz bende korkmaya başladım sezeryan daha mantikli geliyor, normal doğum için doktoruma çok güvenmiyorum korono döneminde tehlikeli olduğunu söylüyor. 😔
avukatveanne 33 haftalığım bende 🖐️ sezeryanı vs hiç düşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa ama ilk hamilelik olduğu için sanırım tecrübesizliğin verdiği cesaret var 😅 merakla bekliyorum neler yaşayacağım 🦋
Azrabuglem16 Bende 33.haftamdayım zaman geçmiyor bakalim ne olucak sağlıklı bir sekilde kucağımiza almayı nasip etsin 27 mart dediler ama bakalim
Azrabuglem16 Ebru_16 benim ki kız olucak Allah nasip ederse benim kendi doktorum o yüzden bi tarih vermedi bende istemedim 🤔🤔🤔saglikocagindaki hemşire söyledi banada
Tugba_0 Benim de 25 Mart gözüküyor son 46 zaman geçmiyor ama ben normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa burda o kadar doğum hikayesi okuyorum işte parmağım kesilse bakamayan bi insandım doğurdum falan diye biraz olsun cesaretleniyor burdaki pozitif doğum hikayeleri