Elif8112 10 haftalık hamileyim çalışıyorum çok yoruldum 2 haftalık rapor almak istiyorum iş yerine ne diyebilirim
tknmltm Elif8112 Elif8112 2 haftalık rapor veren doktor varsa hemen alın . Ben günde 3 saat yol yapıyorum işe gel git çok yoruldum artık dedim 3 gün verdi 😀
yasemin333 Elif8112 tek seferde en fazla 10 gün alabilirsiniz 10 günün üstü heyet raporuna girer en az 3 doktor imzası gerekir.Ayrı ayrı 7 gün alabilirsiniz.
Elif8112 tknmltm Aa kötü olmuş:( ben de daha doktorumla konuşmadım kontrole gittiğimde konuşucam inşallah verir. Sağlık ocaklarından alınabilir mi acaba
Aysenur-ozturk tknmltm yani işinizin durumunu bilmiyorum ama doktorum 30 gün rapor yazdı bana neden yazmıyorlar ilk aylarda çalışmam imkansız direk verdi
Merve0202 Canlar benim kendi iş yerim var 4b bağkurluyum ben 32 haftam da doktorumdan rapor alıp doğum parası için başvuru yapcam olurmu nereye başvuru yapmam lazım bilgisi olan varmı
FFatoss Merve0202 Merve0202 bende bagkurluyum muhasebecime dedim ama bagkurlular almayor diye biliyorum dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum
ERN35 Merve0202 bende bağkurluyum doğum parası alabiliyoruz muhasebecimle konuştum 32. Haftadayım raporumu aldım doğumdan sonra tekrar rapor alıcam ve iki raporu sgk ya vericez 170 ararsanız onlarda bilgi veriyor şartları bağkur borcunuzun olmaması gerekiyor
Elif8112 Nehirimmm06 çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlen bundan sonrası Allahın izniyle
Nehirimmm06 Elif8112 Allah razı olsun sende alabilirsin doktorlar hamileyken yardımcı oluyor ama en fazla 10 günlük yazıyorlar
Mercimek26 Sağlık ocağındaki doktorunuzla konuşabilirsiniz bende 28. Haftadan sonra rapor almak istediğimi söyledim sen o zaman gel 10 gün 10 gün yazarım ben dedi
Aylinsemih Elif8112 valla doktorunuz la konuşun benim ki ben dinleneyim diye hep 15 günlük rapor veriyor hatta yarın gene isticem
tknmltm Aysenur-ozturk sonralarda lazım olacak veremem rapor dedi en azından bir hafta falan alsam yetecekti o zamanlar ama nasip 3 güne şükrettim napim 🙂