Meltem374141 Valla benimde oluyor ayni ama kisa kisa nstde rahime hazirlik kasintilariymis 1 santimmis acikligim 37+2 benimde
mervekpt Betus-27 evet benimde rahim ağzı kapalı uzunluk yeterli düzeyde sorun yok dedi korkmayın inşallah öyle birşey değildir
Selbal heyymomm benimde 39.hafta. Kasılma nst de çıktı. 100 dü benimde. Dayanılmayacak vi ağrı yoktu. Sanki yukarı doğru toplanıyor gibi.
heyymomm Selbal evet aynı benim de öyle bu gün yine bağlandım 60-80-100 diye gitti hep ama yine düzenli değildi gece daha çok artıyor ve gece düzenli başlıyor baya sonradan zaman azalması gereken yerde bozuluyor yine çıldırıcam bir miktar 😂
Tugceonur heyymomm bende böyle hastaneye gittim 29 haftamda nst de sancım çıkmıştı doktor erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici yapmıştı şimdi doğumu bekliyoruz 32 haftalık olduk çok şükür 🦋
Selbal heyymomm malesef bende hiç düzenli bir sancı yok. Yada ben hissetmiyorum. Toplanmalar oluyodu fakat geçti. Sadece yürüyüş yaparken olduğunu hissediyorum. Gerçekten beklemek ve ne olacağını bilmemek çok yorucu. Bende bugun kontrole gideceğim
heyymomm Selbal evet bekledikçe gerginlik oluyor sanki bir de herkes sorup durunca iyice geriliyor insan. inşallah gerçek sancılarımız bir an önce gelir de sağlıkla kavuşuruz 🤲🏼