minikbirprensannesi Bebekbaylar Allahın izniyle Eylül annesiyim sağlıcakla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🥰
Msydn6 Almilaaa bende Nisan annesiyim inşallah sizden sonra🤗☺️ eylül denilince bian ne kadar uzak geldi ama zaman öyle geçiyor ki anlamıyor bile insan🙃
Almilaaa Msydn6 evet ya zaman gerçekten hızlı geçti ama son günlerde zaman geçmez oldu bana😂 buralara kadar iyi geldik hızlı geldik Allah sonunu da göstersin artık sabırsızlanıyorum😇🙃
Bebekbaylar Msydn6 evet çok var daha cinayetleri bile öğrenmedik 2 li testler şeker yükleme ler organ taramalar rutinler bunlar insallah bunlardan başka şeylere ihtiyacımız olmadan bitiririz hamileligimizi:)
Msydn6 Almilaaa amin inşalllah canım ilk bebeğin mi 🤗 benim ikinci oğlum geliyor bakalım inşallah ilk gebeliğimde bana hiç geçmedi ama bu sefer çabuk geçti gibi 🙃🤷🏻♀️
Kdk Bebekbaylar 3eylül görünüyor eylül başı da olabilir ağustos sonu da olabilir bakalım minik kuzum ne zaman gelmeyi tercih ederse 🥰
Hlmdmr Bebekbaylar allah bağışlasın benimde 3. 2 kızım var bende merakla bekliyorum bakalım basite ne var kızlarımda hissetmiştim ama bu sefer hissedemiyorum cinsiyet:)
Bebekbaylar TugceBurakk değişiyor o canim ya erkende olabilir sabirsiz olursa bazen geç te oluyo o bebeğin keyfine kalmış 🥰🥰