EymenAli21 Miralinda evet başından beri geliyor ama içeri giremiyor askitom pandemi olayı yüzünden almiyo doktor yinede hep birlikte gideriz
EymenAli21 Momandbabyy benim doktorum başindan.beri 3 haftada bir hep çağırdı halada öyle devam 19. Haftaya giriyoruz bu gece
Momandbabyy EymenAli21 Özel bir sağlık merkezine gidiyorum. Pandemiden dolayı sürekli git gel yapmayın dedi. Acaba normal bir hastaneye mi gitsem.
elifinannesiiii Benim eşim her muayene gelmek istiyor hatta ben bazen işten laf söylemesinler diye gelme diyorum ama çok istekli geliyor 😁
Gulsen4224 Miralinda Birlikte gidiyoruz muayenede bebeği görmek için her seferinde giriyor benim ile 🙈😇
Sugibi_34 Geliyor özele gıdıyorum ama içeri almıyorlar pandemıden dolayı bu sefer soyleyecegım doktora cunku esimde cok merak ediyor kalp atışını bile dışarıdan duymus cıktıgımda baya üzülmüştü benı almıyor deyıp durdu
Momandbabyy Elifberk öyle mi? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏. Bizim yolumuz daha uzun demek ki. 14 haftalığız henüz 🥰
Elifberk Momandbabyy amin inşallah teşekkür ederim 😊 dediğiniz gibi henüz daha çok erken 15 de bir çağırması için ayda bir kere diyorsa o haftalarda çok normal korkmayın biliyorum sizi çok iyi anlıyorum insan merak ediyor özlüyor sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 32.haftaya geldik bizde🙏🏻🤗
Zehrailknur İşleri çok yoğun 5. Hamileliğim hepsinde 1 yada 2 defa gelmiştir biz doğumlarda bile türkiyede olduğu zamana denk geliyor diye seviniyoruz ☺️ Bedenen olmasada kalben benimle olduğunu bilmek yetiyor çok şükür
black8 AsiNebi Ben de aynı 8 aylık hamileyim 2 defa geldi sadece. Onun da birinde kavga ederek çıktık… 😔