mercimekkoftesi1 Doktorun yanına benden önce girmeye bile hevesli 😅 baştan beri hepsine birlikte gittik. Doktorumda sağolsun hepsinde eşimi yanıma aldı. Bebeğimizin her anına beraber şahit olduk ☺️
SERNUR Miralinda muyane saatlerini onun işlerine göre ayarlıyoruz asla tek göndermez benden çok kendisi heyecanlı odaya bile benden önce girer sanki bebek onun karnında o muayne olacak sanırsın 😅
Buketg13 Miralinda hafta içi gidiyorum muayeneye haliyle işi var ama arada bı izin alıyor görmek için çok mümkün olmuyor ama
Mom8 Miralinda hiç kaçırmaz birde iki doktorum var ikisinede gelir biri zaten içeri almıyor kapıda bekler öyle sevdiceğim🤗🤗
Buketkucuk Miralinda ilk dört ay özel hastaneye gidiyorduk o zamanlar geliyordu, muayeneye o da giriyordu doktor sağolsun izin veriyordu ama şimdi şehir hastanesine gidiyoruz benimle hastaneye gelse de tabikii muayenelere giremiyor🙏🏼😣
tanya25 Miralinda gelmez mi hemde tüm kontrollere geliyor hatta geçen cuma randevum namaz saatine denk geldi içeri girip hocam benim eşimi sonra alsanız olur mu cumaya yetişicem demişti 🤣🤣
Susen-merve Miralinda evet geliyo içeri giriyo çok merak edip özlüyomus. Video çekiyor sonra arabada müzik setine bağlayıp son ses dinliyoruz eve gidene kadar 😃
Momandbabyy Elifberk Merak ettim de kusura bakmayın lütfen. Kaç haftalıksınız acaba? Doktor ne zaman 15 günde bire düşürdü? Bizim doktor sıkıntı olmadığı sürece ayda bir gelin yeterli dedi. İnsanın elinde değil işte evladının sağlıklı olduğunu bilmek istiyor.
EymenAli21 Momandbabyy benim doktorum başindan.beri 3 haftada bir hep çağırdı halada öyle devam 19. Haftaya giriyoruz bu gece
Hellolo Geliyor canım her aşamayı birlikte yaşıyoruz inşallah şartlar uygum olursa doğuma da girsin istiyorum