Melissa_20 Bael ayy baci cox sevindim inan AllAha ayda inweAllAh alinar baci Amin AllAh AllAha and olsun oxuyanda icden ele sevindimki,wukur he demiyin qoy alinsin sonra ayda ne yaxwi ay baci cox wukur
Melissa_20 Bael sagol xalasi Nebiwde yaxwodi iki diwini agardib cixasidi miz mizdi ama min wukur balam nazim qizim neynir?baci day ozun baxirsan yoxsa nece?kaw bizde ayri eve cixa bilseydik
Bael Melissa_20 yaxshidi ama baci yene gece yuxusu yoxhdu gunduz rahat olur gece yatmir.baci coxh vaxd ozum baxiram evvel heves idi qucaqinan usaqi yere qoymurdu indi istemir hec gotrsun 😂😂mecbur aparib verirem ,agliyan kimi sebrden cixir
Freedom01 Aylin9196 Salam baci necesen? Ozunu nece hiss edirsen? Bu xow, eziz gunu nece burnunuzdan getirir. Allah sebr versin baci.Allah onuda islah etsin
Freedom01 Mom103 Salam baci necesen indi? InwaAllah sagalarsan tez zamanda. Men kerime hamile olanda hekim mene sovurma derman birde demiwdi moruq murebbesiynen coxlu coxlu cay ic icine bir dilim limonda ata bilersen. Tezyiqini awagi salarsa atma onuda demiwdi. Ancaq morluqlu cayi coxlu tez tez gel get ic. Wukur onnanda ele yaxwilawmiwdim.
Freedom01 Melissa_20 her vaxdin xeyir bacim.Wukur bizde yaxwiliqdi. Hecne baci men qizi Beyaq cimizdirdim qeweyce yeyib yatib. Men tez tez cimizdirirem uwagi 3-4 gunnen bir Ama 1 hefteni kecmiwdi indi ureyim partdiyirdi getirdim cimizdirdim cani rahatdiyir uwagin. Miwildiyir. Sen necesen baci? Yaxwiliqdi? Nebi balam necedi? Op men evezden coxlu balli topumu 🤗🤗🤗🥰🥰
Melissa_20 Freedom01 Salam Aleykum bacican can hemiwe temizlikde qizima Kerim necedi baci can yaxwi edirsen bizim ev isti olmur deye o qeder risk ede bilmirem ama yaxwi eliyirsen baci bizdede belede baci men cox weyi yaza bilmirem burda gizli msjlawma deyil deyee sene size sozum var qaynanam haqqinda yoldawin evdedi?yazaram orda sene yeni onu bilirem AllAh haqqin yanindadi min wukur herkes ya bu dunyada ya o biri haqq dunyasinda etdikletinin bedelini yawiyir
Freedom01 Bael Salam baci wukur InwaAllah her wey yolunda geder. Gedersiniz rayona canin qutarar. Allah komeyiniz olsun baci 🥰🥰Nurcan necedi baci?
Bael Freedom01 yatib xalasi bu gun azca havaya cixardim balkona bizde 5 ci mertebedi axirdi diye deshet kuley olur biraz cixardim saldim eve
Freedom01 Bael can Xalasi qurban ona men xalasi 🌼 yaxwi elemisen baci temiz hava yaxwidi uwaga. Mende Dunen duwurdum uwaqlari heyete. 40iniz cixannan sora InwaAllah yeqin rayonda olacaqsan onda heyete duwurersen cox vaxt .
Freedom01 Bael Mom103 qizlar birde sizi sud pulu haqqinda deyim melumatiniz plsun . Dunen ora bura ne qeder yere zeng elemiwem axiri yonlendiribler 142 cagri merkezine. Zeng eledim ad familyami ata adi flan dogum tariximi soruwdular sora uwagin ad familyasini dogum tarixini soruwdular. Dediler siz ya yoldawiniz iwdiyirsiz? Dedim yox. Dedi pul sizin adinizadi. Kod verdiler dediler gedib kapital bankdan goture bilersiz. Elzane baci metirkani goturennen sora ala bileceksiniz ne vaxt isdeseniz InwaAllah
Mom103 Freedom01 bqci çox sukir bugun yaxsiyam siz necesi-z? Bebeisler neynir? .birazciq qripim qalib oda kecer Allahin izniyle baci menim 1 saatdi sol yumurtaliq terefimde sanci olur nece basa salim yerin bilmirem indi sekil ustunde isareliyib atacam haramdadi sanci. Emelli gedir gelir uzaq basi 2 saniye çekir sanci ele mende et dograyib cekesiydim ancaq qorxdum uzanmisam ki kecib gedsin sonra durub isimi gorem. Bele bu sekilde sancim olmamisdi yeni bu qeder uzun saat .1 saati kecer Artiq . Deyqa qoysam eyer 5 deyqadan bir 2 defe sanci olur.ancaq meni ele cox incitmir prosta sancidi emelli sanci verir hekimede yigsam onsuzda iş vqxti deyil bayram tetilidi. Hemde ayin 1 ri ele onsuzda hekime gedecem analiz vermeye uziye filan girecem.kontrol vaxtimdi yeni ayin 1 ri. Gorum keçecek bu sanci
Mom103 Melissa_20 meyve yeyirem baci kilosu yaxsidi cox sukur. Baci sadece hal hazirda 1 saatdi ki sol yumurtaliq terefimde sanci olur ancaq nece sancidi bele çox agir deyil meni narahat edecek qeder deyil yungul sanci vurur 2 3 saniyr sancir kecir bayaq deqiqe tutdum 5 deyqada 3 defe sanci geldi getdi indide araliqla olur bax indi yaza yaza yene oldu turkler kasilma deyire ele bisey ancaq tekce sol terefde duz yumurtliq olan terefde hiss edirem indi hekime yigsam deyecek ki baxmasam deye bilmerem falan ele dozulmez sancimda yoxduki durub qaca qaca hekime gedim. Uzanmisam gorum. Kecer in şə Əllah. Sen necesen ? Bebi necedi
Freedom01 Mom103 baci yeqin senin yalanci sancilarin bawlayib. Bu heftelerde normaldi. Eyni araliqla olmursa narahat olma dincel biraz kececek. Kecmezse hekiminle elaqe saxla her ehtimala
Melissa_20 Mom103 Salam Aleykum baci nenin sancim olanda hekimime desim tez dedi Nata bax gor ara verirse yalanci sancidi ama mende ara vermeden sanci olurdu deyir yalanci sancida bir saat bele olsa ara verir ama men segere kimi qivranirdim baci axir aylarinda yeriye bilmirdim inanirsan addim atan kimi sanirdim uwag duwur dayanirdim sonra yene ancaq otururdumharasa gedende dehwet idi yeni baci qorxitma ozunu uretim sancilarini deqe tut inweAllAh tam vaxtinda olar balam
Mom103 Freedom01 helemi? Menimde aglima geldi cunki qizlar deyirdi bu heftelerde eden sancilara oyresmeye calisir.hazirloq gorur yazirdilar.32 +2 yem
Mom103 Freedom01 baci yoldasim isliyirse vermiyecekler ? Cunki yoldasim dovlet isinde islemir ancaq ondan soruşsalar ki isliyirsizmi deyecek he isliyirem.bilirem ki yox demeyecek goren vermezler onda axi herkes usaq pulu nu alir işlesede. Padruqamin yoldasi muhafizedi polisdi ancaq oda aldi.usaq pulunu ala bilsem onu usaqa xercleyecem Allahin izniyle
Freedom01 Mom103 InwaAllah ele ayin biri muaineye gedersen baci Ama narahat olma he mende de cox olmuwdu hele gunde 2 defe flanda olmuwdu o sancilardan ele bilirdim doguw bawliyir Ama yalanci sancilardi. InwaAllah kecer. Uzan ayaginin altina yastiq, beline dowekce Qoy cox gumanki kececek. Mende ele kecirdi o sanci
Bael Mom103 baci dogus sancisi tam basqa bir sheydi,o sancilar normaldi olacaq dincel uzan kecib gedecey,dogus sancisi qiz olanda usaq qarinan gelir oglan olanda belden qarina vurur ve o olanda uje sen tam hiss edceysen cunki tam ferqli bir sancidi
Freedom01 Mom103 baci Menimde yoldawim iwleyir Ama dovlet iwi deyil. Ferq etmir iwlesin ya yox. Ollar dovlet iwi olub olmamagi ucun soruwur. Dovlet iwi olanda mudur verir pulu Ama dovlet olmuyanda bankdan goturulur
Mom103 Bael yox dogus sancisi oldugunu sanmiram. Amma sol qasigima tez tez sanci girir. Hec bele sancim olmamisdi indiye kimi. Her halda yalanci sancidi
Mom103 Freedom01 heleki kecmeyib baci kecer inşə Əllah. 37 hefteye kimi dozsun .birce ondan tez gelmesin.
Freedom01 Mom103 baci narahat olma InwaAllah vaxdinda geler bebiw. Usm hekimi mene demiwdi 36da uwagin ciyeri acilir.Mende tez ola bilerdi uwaqdi hemde lap cox yalanci sancim oldu deye qorxurdum. Onda hekimnen soruwmuwdum demiwdi. Ama qorxuzma Ozunu uzan bawini qatmaga Caliw. Birde tonusun var senin?