Bael 1 ayi mubarek bacim Allah bextini gozel etsin .
Aylin9196 Amin baci Amin. Allah herkese evladini saglam sekilde qucagina Almagi nesib etsin bizde onlarin icinde. Ele sebirsizlenirem 2 ildi yolunu gozleyirik. Duzdu 2 il uzun muddet deyil. Ama insan bir muddetden sonra evde usaq sesi axtarir ana olmamiş analiq hisleri keçirir. Allah isteyen herkese nesib etsin xeyirli sagliqli evlad
Freedom01 baci necesen ? Qizlar yoldasim xestelendi qrip olub 3 gundu osgurur. Bildiyiniz tebiyi usul ne varsa hamisini etmisem . Nane limondn tut bal behmez suttu zeferan bugun babatdi sukur aptekdende teagrip aldim caydi cox gozel caydi qripe oskureye gore. Indi pisi de oduki yoldasimdanda mene keçib 2 gundu. Sukur qizdirmam yoxdu ancaq bogaz agrim birde burnum durmadan Axir. Mende hamileler ucun olan sovurma kanfet kimivare pastil onlardan aldim. Hekimim demisdi. Bogazimin agrisi kecib gedir ancaq qripim heleki durur. Heçne olmaz goren? Men hamileliyimin 12 13 heftesinde de agir qrip kecirmisdim cox sukur hekim mualice yazmisdi onla sagaldi. İnse Allah sabaha sagalaram