SERNUR Booncukk valla bilemedim 🤦♀️ ama fiyat fiyat var heralde hepsi aynı işlevi görür bilmiyorum artık 🤯
ElaCAN07 SERNUR bir başlayınca devamı geliyor da bende baya oyalandım felan 😂 en sonunda yapalım bitsin dedim hazırladım koydum ne zaman doğacakları belli olmaz 😁😁
SERNUR ElaCAN07 dışarı çıkıyorum ama sürekli degil çıktıgımda da yoruluyorum bitmiyordu birde kararsızlık oldu o yüzden 😅 birde çogu şeyimi internetten alırım ona ragmen bu haldeyim 😅😅 8 hafta var aşagı yukarı zamanında ve saglıkla gelsinler minnoşlar 😍😍🌺
ElaCAN07 SERNUR 😁😁😁 dışarı çıkasım bile gelmiyor yürümeyi unutacağım yakında o derece canım hiç istemiyor uyku hali sürekli 😂 eşimde alıştı hemen eve geri gelmek istiyor çıkınca da 😬😁 ev daha güzel uyumak felan 😂😂 8 hafta var da bakalım 40′ı bulacaklar mı😬
SERNUR ElaCAN07 eşimde vardiyalı çalışıyor birine alıştım derken bitiyor dengem bozuldu resmen 😅 o yüzden bende çıkmıyorum 😅bakalım erkek bebek geç gelir derler ama bilemedim 😅 ablam 9.5 ay diyince dogurmustu Oglunu bende ona çekersem benim yolum var daha 😅
SERNUR ElaCAN07 vallahi bende aynı şeyi istiyorm 🙈 birde wcde daha az vakit geçirmek 😅 birde aldıgım kiloları geri vermek 😅birde saatlerce uyumak istiyorum 😅 birde evimi misler gibi temizlemek istiyorum Allah aşkına çokmu sey istiyorum 😂Amin insallah 🤲 💕
ElaCAN07 SERNUR 😂yok canım ne cogu 😂😂 bende hepsinden istiyorum 😂az kaldı ama bu günleri mumla da aramayız insallah 😁😁
rabiaa06 icimdekikelebek ben dolaptan aldım az kullanılmıştı ve karnonatla temizleyince hiçbir şeyi kalmıyor zaten 😊 tavsiye ederim temiz ve az kullanılmış ikinci el silverette alabilirsiniz ben gerçekten çok çok memnun kaldım son anda kurtardım göğüs uçlarımı yaralardan
MucizeBirKalp SERNUR surekli emzirme modu olunca zor oluyo, zamanla.rahatsiz etti beni acıttı yani cok gerekli kullanisli degil