burcuhazal Ebruakn beninde aşağıda tam kapatmıyormuş rahimi doktorum yukarı çıkar dedii inşallah çıkar
Angels-35 Ebruakn ben varım canım 31 haftalık oldum en son kontrolde hala aşagıdaydı yarın muayene var bakalım çıkmış mı çıkmadıysa çıkmaz artık benim ki 😔
sumeyye60 Ebruakn 34.haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış. Beklemedeyiz ben 33+1 olacağım yarın 🤷🏻♀️
Ozlemyeni Ebruakn 🤦♀️Bugun bende eklendim bu gruba.yukari cikma ihtimali var dedi.olmazsa sezeryan olur.iyi tecrubeli bi doktor gerekir sezeryan icin dedi
asaf-2021 Angels-35 merhaba . Doktorunuz doğum şekli için herhangi birsey söyledi mi benim plasenta aşağı yerleşimli
Ebruakn Hayır progestan ilk 3 ay kullandım arada yürüyünce lekelenme geldiği için iğne verdi bir tane proluton depot
Ozlemyeni Ebruakn insallah. Benim gibi olan cok insan varmis burda okuyunca mutlu oldum.demek bi cok kisi yasiyo bunu ve saglikli doguranlarda var
Peraaaa Haftamda yani geçen hafta öğrendim Beninde moralim baya bozuk :( Zor bir gebelik geçiriyordum tam toparlanacakken bu oldu :(
Yusrahmet 26 haftadayım yogun kanamayla 6 gün yattım hastanede inş zamanında gelir plasenta previa diye geçiyor çok dikkat etmek lazım yorulmak yürümek merdiven inip çıkmak ve ilişki yasak
Ozlemyeni Dun cok kotu bi agri ve kanamam oldu.koyu kirmizi ama nasil.ped taktim artik ortalik batacak diye.doktor normal kanamalar demisti ama bu kadar agri ve kanama olcagini tahmin etmemistim.hemen universte hastanesine gittik.baya yzak orasi ama bi tek orda ultrason varmis koskoooca sehirde. Doktor bakti bebek iyi kanala yakin bi yerde pasentan.duzelebilir dedi.serviks 30 mm olmus.henuz bu ne demek bilmiyorum minnikanne Sinem4488 Yusrahmet
Ebruakn Arkadaşlar morelimizi bozmayalım allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kanama çok olmadı suanlık arada lekelenme yaşadım bugün iğne oldum bir adet inşallah hepimizin yukarı çıkar
minnikanne Ebruakn benimde öyleydi ben 17.haftamda öğrendim aşağıda olduğunu 20.haftamdayım yukarı çıktı içinizi ferah tutun çıkar inşallah
minnikanne Peraaaa lekelenmem oldu progestan kullandım daha sonra kendimi yormadım iş yapmadım bol su tükettim