2_pamukannesii Selcukmerve inan bilmiyorum canm ilk gebeliğimde yoktu böyle bşşeyim bunda yaşıyorum azalıyor ama bitmiyor
2_pamukannesii Selcukmerve doktora sorabilirsin ben hiç sormadım geçer diye ama geçmedi Bi sor bakalım belki Bi çözüm önerir
Sbllklcc41 Selcukmerve evet canım bende de olmustu 10. Haftaya gircez hala aynı devam ediyor herşeyden tiksiniyorum
busbusssss 2_pamukannesii benim de ikinci gebeliğim. İlkinde hiç böyle değildim o kadar rahattım ki. Bunda mide bulantım şişkinliğim ağzımdaki o iğrenç tarifsiz bir tat. 12.haftadan selamlar 🖖
Selcukmerve Esmabaran bol elma ve su zaten başka bişy rahatlatmıyor birde sirke içiyorum 1 kaşık zararı varmı bilmiyorum ama anca rahatlatıyor
Cressida Selcukmerve Selcukmerve cok normal hamılelıgın başında görülen belirtilerin başında gelir . Hatta buna agızda metalık tat hissiyatı der doktorlar. Zamanla geçicektir :)
Esmabaran Selcukmerve adet söktürücü olarak kullanılıyor normalde. Gerçi o halde bile rahme zarar veriyormuş. Bi akrabam suya karıştırıp içmiş sonra da Dr gitmiş çocuk tedavisi için Dr hemen anlamuş kızmış sakın denemeyin bidaha demiş