Zezeeeyyldrm blueberyy00 bide kalp atisi ve bebegi gorsem bir oh cekecem de. Bide kan pihtilasmam var igne kullaniyorum
Ozgemom Koştum geldim benimde 7+3 şuan bu cuma kalp atışını duyduk mükemmel bir his hala duyuyoruz sanki eşimle 🥰 rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin kızlar ❤️
Mom050 blueberyy00 virüs yüzünden 1 senedir yat yuvarlan yapıyordum 1 seneye yakın yine devam demek ki napalım😃
blueberyy00 Zezeeeyyldrm bende iğne kullanıyorum ben hamile kalmadan önceden beri kullanıyorum yanında ecoprin ve progestan inşallah duyarız yolunda gider hersey
Burcu4135 101019 gecmiş olsun insallah biran once gecer. Digerlerini cekiyorum da mide bulantısı cok huzursuz ediyor.
Sevvdaa blueberyy00 saglıksız bi gebeligin olabilir dedi çok çelişkili konuştu doktoru degiştiricem yarn başka bi doktora gidicem bide boyu 5 hafyalıga göre 265 cm çok küçük dedi
blueberyy00 Sevvdaa hiç öyle şeyler getirme aklına geç döllenmedir belki başka doktora gittiğinde haber ver mutlaka
blueberyy00 Parla_ bende leke gelmişti hemen panik gittim normalde doktor bir hafta sonra gel dedi şükür bidaha gelmedi ama leke doktor normal dedi
Zezeeeyyldrm blueberyy00 ben hamile kalmadan once coraspirin kullaniyodum ogrneir ogrenmezde igneye basladim sanirim 3 haftalikken ogrendim hemen basladim. Hangisini kullaniyosun canim bide hangi genlerde cikti benim heterozigot
Sevvdaa blueberyy00mutlaka buraya yanıtlıcam kızlar eve geldigimden beri dua ediyorum Bana bagışlasın diye
Parla_ Sevvdaa blueberyy00 geçmiş olsun. Evet yerleşme kanaması olabiliyormuş sanırım birkaç kişi de okumuştum. Ben de iki kere kan verdim doktorumdan anca randevu alabildiğim için bu hafta gideceğim. Folik asit falan da kullanmıyordum bir önce gitmek de fayda var sanırım🌸