blueberyy00 Mom050 evet fıtıkta varsa ilerleyen haftalarda artabilir agrın uzanarak aşacaz inşallah bu dönemi
Mom050 blueberyy00 virüs yüzünden 1 senedir yat yuvarlan yapıyordum 1 seneye yakın yine devam demek ki napalım😃
blueberyy00 Emineerd yaaa allah bağışlasın evettt sanırım ekim annesi olacaz inşallah sağlıcakla ilerleriz o güne kadar
blueberyy00 co2041 bende 5+5 de gidecem bakalım kese bebek görüncekmi inşallah bende görürüm bidahaki randevunda da kalp atışını duyarsın inşallah
blueberyy00 Sevvalkrbg ya ne güzel bende görürüm inşallah keseyi bebeği inşallah ya sizde duyarsınız kalp atışını
blueberyy00 littlefinger inşallah ya bende senin gibi ürkeğim benim doktorum da 4 haftalıkken kanda öğrendik 5+5 de gel bi bakalım dedi
littlefinger blueberyy00 inşallah bu sefer sağlıcakla tamamlarız süreci hayırlı haberler veririz inşallah ❤❤
blueberyy00 Mervekuzey61 duyarız inşallah hepimiz birbirimizle paylaşırız güzel haberlerimizi inşalllah
Zezeeeyyldrm Cansu60 ben 4+6 iken gitmistim kesem gorundu insallah seninde gorunur betan kacti en son
Cansu60 Zezeeeyyldrm cuma yaptım adetimden 5 gün önce canım 161.1 cıkmış ınanmadım normal test aldım hemen yaptım onda da cıktı ıkı çizgi canım
blueberyy00 Birumudumolsun yaaa üzecek ne var halbuki sen takma kafana 6.7. Haftaya kadar görünmeye bilir diyorlar yolundaysa hersey dua et bekle inşallah güzel haberlerle gelirsin
Birumudumolsun blueberyy00 direkt kürtaj yatış dedi günüm berbat geçti ama burda çoğu arkadaşın ⅞ haftalarda görünmüş 🙏😔
blueberyy00 Love_baby yaaa aynı gün ne güzel çok teşekkür ederim böyle yüreğinizde kalmak ne güzel çok saolun inşallah sağlıklı alırız kucağımıza yavrumuzu siz doktora gittiniz mi
Love_baby blueberyy00 aminn insallah canim☺️evet aynı gun👼😊 nasipse salıya randevu aldim 5+2 de ilk muayeneye gitmiş olucam 😊
blueberyy00 Sevvdaa geç döllenmedir canım o zaman kese bebek görünene kadar adete göre göründükten sonra kesenin gelişimine göre hafta söylüyor doktorlar
Sevvdaa blueberyy00 saglıksız bi gebeligin olabilir dedi çok çelişkili konuştu doktoru degiştiricem yarn başka bi doktora gidicem bide boyu 5 hafyalıga göre 265 cm çok küçük dedi
Ozgemom Sevvalkrbg merhaba kesin duyarsınız cuma günü benimde 7+1 di kalp atışını duyduk hala kulağımızda 😍
Yonca0218 Emineerd ekim ayı için bize öneriniz var mı ilk aylar için nasıl kıyafet alalım . Ekim ara bir ay Temmuz gibi sıcakta olabiliyor kasım gibi soğukta
Emineerd Yonca0218 ben 6 ekimde doğum yaptım bir hafta sonra havalar soğudu diyebilirim0-3 ay kendinden eldivenli takım almanızı tavsiye ederim bol bol. ben hastane çıkışı 2 tane aldım sadece yenidoğan olarak 😊
blueberyy00 Cansu60 inşallah çıkmaz canım hayırlı olsun çok yeni ultrasonda görünmez zaten simdi biraz beklemek gerek
Cansu60 blueberyy00 Teşekkür ederim canım yanı 4.senem hıc beklemedıgım an geldı oyuzden sabırsızım bıraz 🤭
Parla_ blueberyy00 benim de 4+5. İlk hamileliğim çok heyecanlıyım🤗 Salı doktora gideceğim. Kese de gözükür umarım gitmişken🙏