Arnisa Kabız olmamak için neler yapıyorsunuz. Kayısı yedim, aktivya yedim, kefir içtim, kurutulmuş elma komposto su yaptım içtim yinede bağırsaklarım çalışmadı. Suda içiyorum. Başka neler yapabilirim çok kötüyüm 🙁
Toprakdag Arnisa canım akşamdan incir uyutması yap sabah onu iç üzerine de su 1saate çıkarsın inşallah benim doktorum laman verdi bazen kullanıyorum doktoruna da danış uzun süre yapmadığın da sıkıntı
Celibon Arnisa eğer korkmazsan ve şu an gerçekten kötü isen lavman yap 😁zaten söylenebilecek her şeyi yiyip içmişsin 😊geçmiş olsun canım. Bende aşırı olmamakla birlikte nerdeyse sürekli kabızım. Bebek Bağırsaklara baskı yaptığı için oluyor
Arnisa ssnnmmm ay canım evet o işe yarar ama birkere denedim alttan değil üstten çıktı 😂 çok midemi bulandırıyor 🙁 teşekkür ederim tavsiyen için 🙏🏻
Arnisa Gulsurmeli denemedim sadece kuru kayısı yedim. Oda fayda etmedi. Normaldede bağırsak tembelliğim var ama hamilelikte daha çok oldu 🙁
Arnisa Celibon lavmanın zararı yokmu acaba bebek için bilmediğim için almadım ama aklıma geldi lavman.
Celibon Arnisa yani bence yoktur ama doktoruna danış tabi. Kafamıza göre iş yapmayalım. Bir de makat bölgene zeytinyağı sür. Çıkışı kolaylaştırır. Bu arada ben bağırsak mevzusundan çok çektiğim için uzmanlaştım sayılır😁bu söylediklerimin hepsini yaptım yani 😁
Arnisa 10 dakika önce gittim . Elime eldiven takıp zeytinyağı ve krem sürdüm. Lavaboda can çekiştim resmen 😫 aay ne kötü bişey. Popom acayip acıyor az kanda geldi yanıyorum . Mikrop kaparım diyede korktum sıvı sabunla yıkadım. Dünden beri herşeyi denedim. Yorgun yatıyorum 😂 boşuna dememişler dünyanın en iyi şeyi .. diye 🤣😅 insan kabızken nekadar huzursuz oluyor. Karnım bile acıkmadı dünden beri. Töbee ya Allah kimseye yaşatmasın . Dikkat edin siz olmayın benim gibi 😌 öneride bulunan herkese çok teşekkür ediyorum aklımda bulundurup deneyeceğin tavsiyeleri 🥰❤️❤️
AydanSahinSaban Arnisa merhabalar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, bugünde kabız olduğum için biraz zorladim sanirim kendimi baya kan geldi. Sizde de kan geldi mi oram resmen yanıyor acile mi gitsek dedi eşim sizce gerek var mi 😔
CansuAkbas Arnisa 4 aydır maffoldum inan, geçen hafta doktorumla paylaştım oda bir şurup yazdı(duphalac) zorda kalınca aç karına yemeklerden önce, inan dünya varmış resmen 2 kilo kaybettim ishal filanda olmadan yapamayınca 3. Günde içiyorum bağırsak alışmasın diye doktorun tavsiyesiyle ( denenecek her şeyi denedim kayısı zeytin yağı vs vs vs) bende işe yaramadı şurup çok iyi geldi
Arnisa CansuAkbas geçmişolsun canım . Dediğin şurubu biliyorum önceden kullanmışlığım var. Etkili ve güzel bi şurup. Kullanma talimatında güzel çünkü hergün içsen bağırsaklar alışıyor ona daha işe yaramıyor. Bakalım bende ilerleyen zamanlarda doktorumdan ilaç isteyebilirim. Halen canım acıyor bende maffoldum 🙈
Arnisa AydanSahinSaban geçmiş olsun canım . Benim azcık kan geldi ama acıyor silerken bile ağrıda var . Daha önceden makatımda küçük yırtık olmuştu çok zorlanınca kanıyor. Kanama çok ve devam ediyorsa doktora gidin tabiki. Büyük ihtimal çatlama yada yırtılma olmuş olabilir. Krem verirler size eldivenle sürersiniz aynada. Bana doktor batikonlu sıcak suyu otur demişti şimdi hamile olduğum için onu yapmıyorum. Sıcak su zarar verebilir bebeğe. Evde bepanten yada yara iyileştirici kreminiz varsa sürün. İçi acıyorsa içine , dışı acıyorsa dışına az miktarda sürün . Güzelce temizleyin mikrop kapmayın.