3prensesannesiii m_yk34 Bende birkaç gündür aynı durumdayım yarın randevu aldım gideceğim inşallah birşey çıkmaz
zynpcknn m_yk34 bende aşırı baskı ve batma oluyordu hatta lavaboya bile gidemiyrdm karnımın aşağısnda sertleşme çok oldu gittim doktora bebeğin eşiği aşağıdaymış bende şuan 24 haftalığım
3prensesannesiii m_yk34 merhaba canım biraz önce Dr gittim geldim doktor rahim uzunluğuna baktı herşey normalmiş benim sende ihmal etmeden rahim uzunluğuna baktır istersen için ferahlasın birde magnezyum verdi bana
m_yk34 Nnjwkwkl evet canım sonra geçti mi bide bende rahim ağzımda kısalık vardı en son 35 cıktı iyim çok şükür ama hala iğne progestran vitil kullanıyorum şimdş korktum bide bebeğimin başı en son aşağıdaydı
m_yk34 zynpcknn peki bu kötü bişey mi canım ne oluyor Muş bunun sebebi ya da ne ilaç verdi kaç haftalıksın
zynpcknn m_yk34 zamanla yukarı çıkmazsa erken doğum veya sezeryanlı doğum oluyo cnm gittiğimde 22 haftalıktım şuan 24 haftalığım ama hala aşağıda olduğunu hissediyorum çünkü çok ağrı çekiyrm
Mervece06 zynpcknn benim de öyle 24 haftalığım yürürken bile ağrıyor benimki de eşiği aşağıdaymış inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
zynpcknn m_yk34 gidicm ztn benim düşük riskimde olmuştu şimdi bebeğin eşide aşağıda korkuyorm erken doğum olck die
m_yk34 zynpcknn rabbim korusun benimde riskim var ayakta çok kalma yer çekimi aşağı geliyor Muş aklında bulunsun
zynpcknn Mervece06 amin cnm ya bebiğim aşağıda vuruyo çok affedrsn ama sanki alttan bişey çıkckmış gibi oluyo
m_yk34 zynpcknn korkma canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dua et her zaman hayırlısı neyse o olacak moralini yüksek tut hep
zynpcknn m_yk34 ALLAH razı olsn öyle yapmaya çalışyrm ztn nasipte varsa öyle de böyle de verir Rabbim