Kupecicegi_38 Yarın detaylı ultrasona girecem tam 22 haftalik oluyoruz. Ac mi tok mu gitmem gerekiyor önereceğiniz birsey var mi?
raabiia Kupecicegi_38 doktorum bana hafif kahvaltı yap normal ama çok ağır bisey yeme demişti ve idrarlı gel demişti olabildiğince
glnzem Kupecicegi_38 tok olun, bide girmeden önce çikolata meyve suyu tüketin hareketli oluyorlar her yeri gözüküyor. 😊 ben öyle yapmıştım
Bilge44 Kupecicegi_38 Ben kahvaltı yapıp gittim doktor biraz baktı sonra çikolata 🍫ye devam edelim dedi. Eşim gidip alıp geldi sonra 🍫isterseniz yanınızda çikolata bulundurun gerekli olabiliyor hareketi sağlamak için bebişin🥰🎈
mucizemi_beklyrm Detaylı ultrasonda önemli olan bebeğin hareket etmesi ve tüm organları rahat görebilmek. Normal ultrasondan farkı yok ki
pia34 Bilge44 bizimki çikolata vs. bir işe yaramaz bilimsel bir yanı yok dedi. her doktor ayrı söylüyor.
raabiia pia34 bebek sıkıstıgı icin hareket alanı daralıyor o yüzden çok rahatlıkla görebildi hatta hic zorlanmadı ölçüm vs yaparken
Bilge44 pia34 evet değişik işte ben de normalde hiç çikolata yemiyorum 🍫🤷🏻♀️bebek de garipsemiştir mutlaka 🤭🤭