Mybabyizmir Beyziikoo 30dan sonra geçmez diyenler bi de bana sorun 22 gün kaldı 🥰 zaman çok hızlı geçiyor valla özellikle kışın çok çabuk geçiyor
Beyziikoo Mybabyizmir Ay geçiyor sanki yaa inşaAllah benimde geçer bi çırpıda daha da aşağıları görürüz😍😍
Beyziikoo prensesim35 Yemişsiniz valla günleri maşaAllah inşaAllah daha da bekletmeden gelir minnoş 😍😍😍😍
prensesim35 Beyziikoo 2 gündür gidiyorum hastaneye sancılar düzensiz die yatış vermediler açılmada yok
Tugce0158 Beyziikoo çok şükür canım benim 😊perşembe gidicem doktora seZeryan olursam 10 gün falan öne çekiyor 😊hayırlı şekilde yavrularımıza kavuşalım inş 🙏
Beyziikoo Tugba1421 Son 1 ay çok geç değil mi ya ben şimdiden yetiştiremiyorum 🤣 Yani ağrılar yorgunluk daha fazla oluyor ama siz bilirsiniz tabiki 🤗🤗
Tugba1421 Beyziikoo kız kardeşim ve eltimde var yardımcı olarak onlar olmasa şimdiden başlardım yavaş yavaş tabi ama dediğim gibi doktor kontrollerinde sıkıntı olmadığı sürece duruma göre bakacağım 😊
Beyziikoo prensimgeliyor Geçer Allahın izniyle hiç merak etmeyin 5 haftalıktı öğrendiğimde şimdi 31 elhamdülillah👐👼💜😍😍😍😍