hamisanne33 Beyziikoo 41 gün var hıc bisey hazır değil ne temizlik yapıldı ne çanta nede kıyafetler yıkandı nasıl yetiştirecm bilmiyorum zaman hızlı geçti
Beyziikoo prensesim35 Yemişsiniz valla günleri maşaAllah inşaAllah daha da bekletmeden gelir minnoş 😍😍😍😍
sedasenturk Beyziikoo bizde herşeyimizi hazırladık buzluğa ikramlık bile attım 😌 odamız hazır hastane çantamız hazır kıyafetlerimiz ütülü asıldı , oğluşumuzu bekliyoruz allahın izniyle 35. haftadayız bugun 🤲🏻
Tugba1421 Beyziikoo benimde son 61 son 1 ay kala başlamak istiyorum herşeye kıyafet yıkama,hazırlama,detaylı ev temizliği bi sıkıntı olmazsa kontrollerimde tabi…
Beyziikoo Tugba1421 Son 1 ay çok geç değil mi ya ben şimdiden yetiştiremiyorum 🤣 Yani ağrılar yorgunluk daha fazla oluyor ama siz bilirsiniz tabiki 🤗🤗
Beyziikoo prensimgeliyor Geçer Allahın izniyle hiç merak etmeyin 5 haftalıktı öğrendiğimde şimdi 31 elhamdülillah👐👼💜😍😍😍😍
Melisim_01 Beyziikoo son 70 ilk normal olduğu için bekliycez nasip olursa bakalım 25 nisan gorunuyor😍
202120102009 Beyziikoo sezaryen olcam 11 inde yatış yapicam cumaya doğum inşallah 38+6 da Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Beyziikoo Yasemindursun Yol bitmiş inşaAllah sağ salim güzelce gelir 41+ları görenler var hayırlısı ile gelsin 👐💜