Kubra79 Maalesef ne olduğunu okuyamadım bilmiyorum tekrar yazar mısın. Telefonla aram çok iyidir sana yardımcı olmak isterim
Kelebegim- Kubra79 telefonundaki herseyi takip edip görmek istiyorum uygulama olabilir Mesajlar olabilir eğer oluyorsa resimlerine kadar herseyi nasıl yaparım diye sordum bi sıkıntı var oda karşı telefona birsey indiremem dokunamıyorum çünkü
Arwen21 Kelebegim- İkinizin de tlf ipone olması gerek ben kullanıyorum o programı çok güzel kafam rahat hiç bir zaman nerdesin diye sormam istediğimde bakıyorum 🤣
Emoztrk Kelebegim- eğer GPS ve interneti sürekli açık ise takip uygulamsina gerek yok Google haritalarda ziyaret ettiğim yerler diye bir seçenek var orda gittiği bütün mekanlar parklar bahçeler her yer saatine tarihine kadar oluyor ordan bakabilirsiniz
Sblglc Kelebegim- valla arkadasim diger yazdiklarina da denk geldim senin niyetin bosanmak yada kanitlamak degil ailesine rezil etmek ve sonra rezil ettigin kocayla hic bsey olmamis gbi devam etmek ! Umarim onu rezil edeyim derken kendin rezil olmazsin
Kelebegim- Sblglc ne alakası var ben sadece elimde birsey olmadan mal gibi kalmak istemiyorum kendim rezil olmam çünkü ben bişey yapmıyorum yaptığı açık net ortada
Arwen21 Kelebegim- benim kullandığım uygulama şöyle nerde olduğunu görebiliyorum çektiği fotolar bende de görünüyor aynı şekilde aramaları da hemen çıkıyor bende kimle kaçta kaç dk konuşmuş belli ama bunları biliyor tabi gizli değil benimki
Safiye88 Kelebegim- merhaba xmobile pro diye var hatta birkaç sene önce 2-3 günlük deneme süresi vardı