Kelebegim- Dün yazdığım karmaşık şey için kusura bakmayın. Kendimi toparladım azıcıkda olsa . Telefon takip programı ismi bilgisi olan var mı ? Elimde kanıt lazım ki inkar edemesin bu durumda
sntn Kelebegim- ıphone kullanıyorsanız kendi uygulaması var arkadaş bul diye ordan eşleştirip takip edebiliyorsunuz
Teacherella1 Kelebegim- konuyu bilmiyorum ama o programlarla bulursanız birşeyler özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğiniz için sizde sıkıntı yaşarmıssınız hukuken aykırıymıs. Kullanacaksanızda ordan bişeylere ulaştığınızı söylemezseniz daha iyi olur sizin için
Kelebegim- Pnrmcht53 durum karışık dün sinirli olduğum için yazamadım zaten eşimin telefonuna bakmam lazım o yüzden
Kelebegim- Teacherella1 yok söylemem kanıtı onun yüzüne vurup ne gerekiyorsa yaparım en azından aklımda kalmaz
Arwen21 Kelebegim- İkinizin de tlf ipone olması gerek ben kullanıyorum o programı çok güzel kafam rahat hiç bir zaman nerdesin diye sormam istediğimde bakıyorum 🤣
burcu_izmir Kelebegim- kanıt aramak yerine, durduk yere, tuş kilidini açıp telefonunu verir misin de iste. Vermiyorsa ne gizliyosun diye yürürsün, verirse de direk istediğin neyse açıp bakarsın böylece.
Kelebegim- burcu_izmir dedim özel Birsey var belki dedi öyle mi dedim aldım telefonumu kendiminkini şifresini falan değiştirdim sen öyle yapıyorsan benimkine dokunamazsın dedim güvenimi kaybettim dedim ya aç göster dedim yada bende aynısı yapacağım dokunamazsın dedim göstermedi saklıyor
uykusuz1parol Kelebegim- Böyle birşey yapar ve sorunlu bi durumsa özel hayatı ihlal etmiş oluyorsun ve kari koca dahi olsaniz hukuken suç
uykusuz1parol Kelebegim- Durumu bilmiyorum ama bunu farkettirmeden yaparsan mahkemelik bi durum olursa bile zaten aldatmadan felan mahkeme 6 aylik telefon dokumunu istiyor eger buysa istediginiz
uykusuz1parol Kelebegim- ulasmak istedigin mesaj varsa whatsap ina baglanabiliyorsun zaten onda ne varsa aynisi sende gorunuyor