Flztrky Dua35 amin inşallah.. siz kac haftaliksiniz? Ikili test detaylı vs. konuları görüştünüz mu burcu hanimla? Bir de cinsiyeti öğrendiniz mi kaçıncı haftada söyledi doktor?
Dua35 Flztrky 19 haftalığız biz cinsiyet henüz net değil ,2 li testi Burcu hanımda yaptırdım detaylı yı daha karar vermedim
ipek-13 Flztrky Dua35 Kızlar peki medinovada doktor kontrollerinde eşlerimiz de içeri girebiliyor mu ?
PurpleTail ipek-13 Aydında Leylant hanımı da çok övüyorlar.Ben de ona gitmeyi düşünüyorum siz hiç duydunuz mu?
Dua35 Flztrky merhaba siz Burcu hanıma gidiyordunuz nasıl gidiyor memnun musunuz ben Şuan Aydın da değilim de 1 aydır farklı bir doktora gidiyorum dönünce devam edicem burcu hanıma
Flztrky Dua35 aynen devam ediyorum burcu hanimla. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Haftaya kontrolüm var geçirerek ikili test falan yapti. Omega ya başlattı. Memnunum yani kısaca. Takibini falan güzel yapıyor her şeyin.
Burciin09 Medinovada birde Özgür bey varmış hiç giden oldu mu acaba nasıl bir doktor ? Muayene ücretleri nedir?
Emiralpmom Burciin09 Evet ben özgür beye gidiyorum,çokta memnunum, tavsiye ederim. Siz sormadan herşeyi anlatıyor çok ilgili hastasına değer veren bir doktor.
mualla37 Burciin09 ben gidiyorum canım muayne ücreti hastaneye bağlı harika bi doktor ben 30 haftamdayim çok ilgili çok samimi çok şakacı yani hastası gibi görmüyor kimseyi 😊
Mom095 ipek-13 burcu bıçakcı mı 😀bende ilk keseyi o doktorda gördüm ama sormadan birsey anlatmadığı için bıraktım