Tugba-55 6+5 hamileyim ve gün içerisinde 3-4 adet kayısı tüketiyorum fakat kabızlıktan bir türlü kurtulamıyorum yardımcı olur musunuz
Emel38 Tugba-55 aç karnına mandalina yeyin ardına süt için.ben o şekilde sorun yaşamıyorum..bol bol su için.
Dilbenur-ok12 Tugba-55 hakiki zeytinyağından bi tatlı kaşığı için ben Doğumdan sonra çok çektim ama onunla kurtuldum
Buseyvz Tugba-55 düzenli olarak her gün kefir veya Activianın probiyotik shot’ı var onu içiyorum canım çok iyi geliyor
SenaUysal Ben saf zeytinyağı koydum zeytinin içine ve o şekilde zeytin yedim. Faydasını gördüm canım. Zeytinyağı da içebilirsin azıcjk yada ekmeği batır ye
Tugba-55 SenaUysal bir su bardağına ılık su ve 2 kaşık hakiki zeytinyağ ve birazda limon sık diyorlar öyle denemenin bir faydası olur mu acaba
SenaUysal Tugba-55 inan hiç bilmiyorum ben direk bol yağlı zeytin yiyorum birde arada ekmeği biraz zeytinyağına batırıyorum yiyebileceğim şekilde
satigul Tugba-55 sabah kalkar kalmaz yiyin kayısıyı. Üzerine büyük bardakta su için. Ben çok faydasını görmüştüm. Baktınız baş edemiyorsunuz bir tane şurup var gebelerde özel Doktorunuz ondan da yazabilir
aylinsss Tugba-55 günde en az 3 litre su içmeye çalışın bol lifli sebze meyveler tüketin ve tam tahıllı ürünler tüketin
[silindi] Tugba-55 kayısı yı sabah aç karnına ye canım Bi de bol su iç su içmezsem kayısı sadece gaz yapar Bi işe yaramaz bana aç karna muz da iyi geliyo tokken yersem kabız oluyorum açken yersem ishal 😂
gozde_arel Tugba-55 gün içinde değil sabah ac karna ye. Ne yaparsan yap sabah ac karna yap. Hiçbirşey yapamazsan ac karna ılık su ic
Nilasyamom Tugba-55 bol su ve kefir kuzum. Probiyotik bağırsaklarjnı harekete geçirir 👍🏻 Yoğurta kayısı doğrayıp da yiyebilirsin
Bgm_61 Tugba-55 Hemşireyim türlü türlü şeyler denedim ki hamilelikten önce düzenli olmasına rağmen asla çare bulamadım 😞 o haftalarda oluyo sanırım bol su içmenizi öneririm inşallah düzelir 🤲