Betuldoksan merve_ayaz9614 ayy neguzel rabbim kucağına alıp eve getirmeyi nasip etsin inşallah benim ikinci gebeliğim 2 yaşında da kızım var 15+5 haftalık hamileyim şuan da biran önce kucağıma almak istiyorum 😊
merve_ayaz9614 Betuldoksan amin canım sagol 🙏🏻 zaman geçmiyor gibi geliyor ama o sancılar başlayınca insan ne çabuk demeye başlıyor ☻
balbocegimm Hiranurecrin merhaba cnm 25 yaşındayım 5 ve 2 bucuk yasinda kızlarım var 3uncu olacak inşaallah Allah nasip ederse
Hiranurecrin balbocegimm kızlarımızın yaşları aynı hemen hemen .benimde üçüncü olucak .vala ne yalan soyliyim bı oğluşum olsun isterim 🙈😊
Hiranurecrin Gulsen4224 İNŞALALH kucağına alırsın canım.ah ahh benim cinsiyete bakamadın gitti içimde ukte kalacak 🤣
Gulsen4224 Hiranurecrinahahah🙈 amin cnm inşallah kesin gözden kaçırdım yoksa bakardım balım atarsan bakıyım ❣️🥰😘
Minalya_2 Gebeliğim iki tane kızım var çok şükür bir kaybım var 16 haftalığız sağlıkla gelmesini bekliyoruz :) bu da galiba kız
Hiranurecrin Minalya_2 rabbim.hakkimizda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin canım.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 😊
balbocegimm Hiranurecrin evet cnm hayırlısı neyse o olsun öncelikle ama insanher meyveden tatmak istiyor
aselim2020 Hiranurecrin merhaba canım 🤗 ikinciye hamileyim 13 aylik bir kızım var 20+2haftalik da hamileyim oğlumuzu bekliyoruz Allahın izniyle
Hiranurecrin Gulsen4224 paylaşmasını bilmiyorum galiba .vala normalde telefonla ilgili herşeyi bilirim yaparım ama bunu yapamadim gittii🥴
Hiranurecrin balbocegimm he vala canım aynen öyle egerki Bu iki kızım erkek olsaydı bu seferde kız isteyecektim insaniz işte 😊
Hilal2205 Hiranurecrin üçüncü hamileliğim ilki düşükle sonlandı bi oğlum 4 yaşında var bide kızım olcak 28 haftalık ❤️ hayallerimdeki gibi ☺️
Sermec27 Hiranurecrin 3. Gebelik ilki kürtaj ikinci oğlum ama melek oldu cennette kavusuruz inşallah 🤲 şu an 3. Gebelik 19+3 oğluma hamıleyim kucagıma almak nasıp olur inşallah 🤲 🥰