- Düzenlendi
Ovulasyon testlerim kızlar kafam karıştı yardım eder misiniz 🐣🐣
En net 16. Duruyor o zaman olmuş canım
vuslatim34 16 yazan yumurtlama 17 yazanda çatlama😇
Bahar2622 ama tam pik olmadı ya burda bakıyorum herkesin pik olmuş 🤦🏻♀️
vuslatim34 @Nasippp @Hmdsena2019 kızlar sizde bakar mısınız
vuslatim34 16da olmuş benimde böyleydi yumurtlama günü öncesi ve sonrası 2 gün değerlendirme yaptık neticede sperm 48 saat canlı kalıyor içeride diye o ay gebe kaldım 🙏🙏🙏
vuslatim34 adetten kaç gün sora başladın canım bence olmuş gibi ama tam anlamıyla olmamış bence böyle çıkıp silik çıkabiliyor. Yumurtlama günlerin aynıydı senin demi koyu olanlar yumurtlama gününe mi ait
Ortmenanne16 Allah size bagışlasın evladınızı. Darısı bana olsun🐣 ama benim ki aynı koyulukta değil o yüzden şüphede kaldım. Yumurta tam büyümeden mi çatladı diye düşünüyorum artık 🤦🏻♀️
Nasippp 14. Gün başladım kargom yanlış yere gitmişti bir hafta bekledim testleri🤦🏻♀️
Nasippp iki gün daha devam edeyim bakayım .
vuslatim34 hatta ben 15. Gün yumurtladim 16 ve 17de yine koyu renk çıktı testim o hormon bir kere yükselince ertesi gün hemen düşmüyor gün gün azalıyor ondan renkler sizi yanıltmasın. Bı de ben o ay enfeksiyon için fitil kullandım meğer kanallarda enfeksiyon varmış o da gidince galiba gebelik oldu şimdi herkese diyorum mutlaka enfesiyona baktırın
vuslatim34 2 tane 16 yazıyor onlar yumurtlaman olmuş canım 17 çatlamış 4 gün ilişki olucak eger eşinizin sperm sayısı düşükse bir gün ara ile olun
Ortmenanne16 enfeksiyon sorunum yok ama tabiki oda engel diyorlar. İnşallah bende bu ay güzel haber alırım teşekkür ederim cevapladığınız için 🌸
vuslatim34 canım benımde aynen böyle olmuştu 16. Gün çatlama olmuş senin
vuslatim34 olmuş catlamış bile
Sehribannnn sperm sayımız iyi ama hızı düşük . Dün akşam ve Bu sabah değerlendirdik iki sabah daha değerlendireyim diyorum. Sabahları hareket daha fazla oluyormuş. Artık ne yapacagımı bilmez oldum.
Hmdsena2019 canım tam emin olamadım dün akşamı ve bu sabahı değerlendirdim 🤦🏻♀️
Pnrss06 çatlama bugün olmuş değil mi yani 17.
vuslatim34 koyu çıkan zamanları değerlendir demi
yumurtlama ise kaçırmış olma
Nasippp perşembe ve cımartesi değerlendirdim. Bu sabahta silik çıkınca çatlamadır diye sabahta değerlendirdim 😄ama pik olmayınca kafamda karıştı valla